Bugun...



Aston Martin Vantage, Türkiye'de satışa çıktı

510 beygire sahip Aston Martin Vantage Türkiye'de satışa çıktı. Yenilenen Vantage modeli ile Türkiye showroom'larında sergiye çıkan yeni modelin fiyatı dudak uçuklatıyor. İşte detaylar...

facebook-paylas
Tarih: 18-07-2018 16:57

Aston Martin Vantage, Türkiye'de satışa çıktı

Otomobil dünyasında donanımsal özelliklerle diğer araçlar arasından sıyrılan bir çok lüks marka yer alıyor. Bunlardan biri de 510 beygirlik gücüyle Aston Martin Vantage... 

Aston Martin, yenilediği Vantae modelini Türkiye showroom'larında sunmaya başladı. Yeni model keskin hatları, kaliteli donanımı ve mükemmel yol tutuşu ile sahiplerine benzersiz bir sürüş keyfi sunmayı amaçlıyor. Öte yandan ikon model haline gelen Vantage serisi, fiyatıyla da dudak uçuklatıyor.

Aston Martin Vantage tasarım özelikleri: 

İç mekan temasının genişliği ve sürücü koltuğunun alçak konumlandırılması, lüks otomobile ayrı bir cazibe katan unsurlar olarak göze çarpıyor. Döner basmalı düğme ve kumanda sistemleriyle kullanıcılarına dokunsal ve rahat kullanım imkanı sunan Aston Martin, üçgen formundaki PRND vites düğmeleri ile de diğer otomobil özelliklerinden ayrılıyor diyebiliriz.

Teknik özellikleri: 

Alt yapısı tamamı ile değişen ve yenilenen Vantage modelinin kalbi, 4 litrelik alaşım çift turbolu V8 motoru ile atıyor. Gaza basıldığı anda güç-ağırlık ve tork-ağırlık oranlarının hakkını fazlasıyla verdiği görülen lüks araç, 0’dan 100 km/h 3,5 saniyede çıkarak 314 km/h ulaşabiliyor. Son olarak tüm bu lüks özelliklerin ve görünümün bir de maliyeti olduğunu unutmamak gerek.

510 beygir gücündeki yenilenmiş Aston Martin Vantage, showroom’larda 350 bin Euro satış fiyatıyla boy gösteriyor.




Kaynak: www.milliyet.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER OTOMOBİL Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI