Bugun...



Çamurun Hakkından Köpük Gelir

Elbistan Belediye Başkan Vekili Tıraş: “Elbistan 10 günde Pırıl Pırıl Olacak”

facebook-paylas
Tarih: 27-11-2018 17:52

Çamurun Hakkından Köpük Gelir

Elbistan Belediyesi, Acil Eylem Planı kapsamında ilçe merkezindeki ana caddelerde yol yıkama çalışmalarına başladı. Kirli yol ve kaldırımların köpüklü su ile yıkanmaya devam edeceğini belirten Belediye Başkan Vekili Tıraş, “Elbistan 10 günde pırıl pırıl olacak”dedi.

Yüklenici firma ARMADAŞ tarafından yapılan doğalgaz çalışmaları sonrası kirlenen şehir meydanındaki yollar da Elbistan Belediyesince başlatılan köpüklü su ile yıkama çalışmaları devam ediyor. Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş, şu ifadelere yer verdi:

“Göreve geldikten sonra artık durmak yok yola devam dedik. ARMADAŞ tarafından yollarda yapılan kazı çalışmaları sonrası yollarımızda çamurlar oluşmuştu. İlk olarak yama çalışmalarına başladık ve yama çalışması biten yollarımız köpüklü su ile yıkanıyor. İbrahim Karaoğlanoğlu Meydanımızdan başlayarak gece geç saatlerde trafiğin sakin olduğu sürelerde tüm ana caddelerimiz köpüklü su ile yıkacaktır. İnşallah 10 güne kadar pırıl pırıl bir Elbistan'a kavuşacağız.”

 




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI