Bugun...



Hira Ayşe Özsoy'un yeni çocuk kitabı raflarda

Mucize Ormanı isimli çalışmasıyla adından söz ettiren Hira Ayşe Özsoy, ikinci kitabı olan "Tik Tak'ları Toplama Ekibi" ile okurun karşısına çıkıyor. "Tik Tak'ları Toplama Ekibi", FOM kitap etiketiyle raflardaki yerini aldı.

facebook-paylas
Tarih: 18-07-2018 16:53

Hira Ayşe Özsoy'un yeni çocuk kitabı raflarda

Hira Ayşe Özsoy’un ikinci kitabı Tik Tak’ları Toplama Ekibi, Fom Kitap etiketiyle raflarda yerini aldı. Zeynep ve arkadaşlarının çabuk olmak zorunda kalmadıkları, zamanın değerini öğrendikleri; zamanı doğru kullanmak, zamanı yönetebilmek ve anı yaşamak adına yazılmış sıcacık bir dostluk macerası bu kitap sizleri bekliyor. 

Tik tak... Tik tak.. Tik tak.. Zeynep, saatlerle sınırlanmayan bir dünyanın hayalini kurar. Hiç serbest zamanı olmadığı için, okuldan çıkıp sürekli kurslara gittiği için ve hafta sonu bile eğitim aldığı için saatleri hiç sevmez Zeynep. Ve Tik Tak’ları Toplama Ekibi’ni kurmaya karar verir. Arkadaşlarıyla planını hayata geçirip evlerindeki tüm saatleri toplarlar. Ondan sonra bir dizi komik ama bir o kadar da düşündürü olayların ardı arkası kesilmez. Tik Tak’ları Toplama Ekibi 8 yaş ve üstü çocukların severek okuyacağı bir kitap olacak. 

 

HİRA AYŞE ÖZSOY
27 Temmuz 1988’de İstanbul’da doğdu. Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi, Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Ardından, Kadir Has Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nü bitirdi. Amerika’da Montana State University’de burslu olarak eğitim gördü. Montana’nın buz gibi karlı gecelerinde, dergilere öyküler yazmaya başladı. Türkiye’ye döndükten sonra medya sektörünün birçok alanında çalıştı. Bir hocasının, “Sen sinemacı değil, edebiyatçı olmalısın!” önerisi üzerine yazmaya bir hobi olarak değil, aşk olarak devam etti. Nehirleri, dağları, sarıyı, ailesini ve çocukları çok seviyor. Tek dileği, onun çocukları sevdiği kadar, çocukların da onu sevmesi... Mucize Ormanı yazarın ilk kitabı; Tik Tak’ları Toplama Ekibi ise ikinci kitabıdır. 
 




Kaynak: www.milliyet.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KİTAP Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI