Bugun...


HASANAKİ

facebook-paylas
Ne Mutlu Ne? Brunson’un Adaleti Adalet, Andımız’ı Karar Kılan Muhabbet! Yav! He He…
Tarih: 21-10-2018 01:25:00 Güncelleme: 21-10-2018 11:29:00


Bir zaman önce okullarımızda okutulan Andımız yasaklandı, kaldırıldı veya yasal olarak yok edildi. Çocuklarımıza militarizm düşüncesi iddiasıyla veya planlamasıyla bu büyük YEMİN ve ANT ‘a “The End” denildi. Sonunda “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” kelimeleri yer alan bu büyük yemin kime ne koydu da neden kaldırdı?

Önce vatanın, milletin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, vatan severliğin, sözde değil özde yerli ve milli oluşun temelini oluşturan Andımızın, zart diye yok oluşu, zurt diye yasaklanışı veya yasal düzenleme(!) ile ortadan kaldırılması kime ne kadar ve niye dokunabilir ki?

Türk’üm, diyor andımız, Doğruyum diyor andımız, varlığım Türk milletine armağan olsun diyor andımız, Çalışmak diyor andımız, yükselmek diyor andımız, İleri gitmek diyor andımız, küçüklerimizi korumak diyor andımız, büyüklerimize saygı duymak diyor andımız. Bire gafiller siz bu andımızı ne sandınız?

İktidarın Yavru İttifakı (Bu ifade Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın MHP ve Sayın Bahçeli ile ilgili ifadesidir) MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, Ana Muhalefet CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve aklıselim yerli ve milli gerçek devlet büyükleri ile vatanseverler, yüksek mahkeme tarafından okunmasına karar verilen, başka diğer bir deyişle yasaklanmasını kaldıran andımıza sahip çıkılması “Türk Milleti adına hükümdür.”

Ben yıllar önce ilkokulda andımızı okurken, Faşist olmadım. Diktatöryel kul olmadım. İzaya getirilmiş ot olmadım. Andımızı okurken, vatanıma sahip çıkmanın, yok olan bir imparatorluğun yeniden DEVLET olarak kurulması inancımı tazeledim.

Andımız ile birlikte; Türkiye Cumhuriyeti Devletine, Bağımsız Türk Devletine, Türklüğün büyüklüğüne, ulusal birlikteliğe, vatanın kayıtsız şartsız milletin egemenliğe ait olduğuna ve andımız ile Anadolu topraklarına girmiş(!) gâvurlara karşı Milli ve Yerli bir yemin olduğuna inandık, inanmaya da devam ediyoruz.

Anadolu topraklarına girmiş(!), bu kutsal toprakların derinliklerine inen İngiliz, Fransız, Yunan, Fransızlara ve İtalyanlara karşı direnen, her inançtan her mezhepten özellikle her meşrepten insanların katkısı ile Türkiye Cumhuriyeti Devletini kurarak, yok edilen, teslim edilen, bırakılan ve terk edilmek zorunda bırakılan bir imparatorluğun yerine kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devletine, sadakati gösteren Andımıza karşı bu kindarlığı neden sürdürmeliyiz ki?

Adamlar çıkmış, bu yasal değil, yüce ve büyük mahkeme yanlış karar verdi, mahkeme ne yapıyor diye açıklamalar yapıyor! Bu ne yaman çelişki ya! Sen, PKK’lı, sen FETÖ’cü, sen HAİN, sen TERÖRİST, sen KALLEŞ, sen MİSYONER dediğin BAY, SAYIN, KUTSAL, KIYMETLİ, SAYGIDEĞER Rahibi Brunson'u Dininin Adamı Güzel İnsan diye mahkemece AK’la, bu kararı veren mahkemeye “İŞTE TÜRK HUKUKU ve ADALETİ” diye bağrına bas! Andımızı kaldıran YÜCE TÜRK MAHKEMESİ’nin kararına tepki göster!

Yeter artık ya! ANDIMIZ Türk Milletimim sadece ağızlarında değil yüreklerindedir. Ben öyle gördüm, öyle bildim. Öyle öğretiyorum. ANDIMIZ Türk Milletine verilen namus sözüdür, Kaldır kaldırabilirsen…Ne Mutlu Türküm Diyene...Vatanseverlik bedel istiyorsa eğer, inanın Tükiye’nin yüzde 90’ı bu bedel için tam vücut Birileri bu inancı dikkate alsın!...



Bu yazı 3914 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI