Bugun...


HASANAKİ

facebook-paylas
PARASI OLANA “AVRAT” BOL!..
Tarih: 06-01-2020 20:50:00 Güncelleme: 06-01-2020 20:50:00


Bu nasıl iş? Bu nasıl inanç? Bu nasıl yaşam anlayışı? Bu nasıl bilim adamlığı? Bu nasıl zihniyet? Adam çıkmış, “İnsan çok zengin ve işi de çoksa! Her ilde işyeri varsa! Uzun uzun değişik illerde kalıyorsa! Her ilde ona ev ve “Avrat” gerek!

Adının önüne kazara mı nedir “Prof. Dr.” yazan bir bilim, ilim, insanlık, inanç ve vs. vs eklenen adam; çok zengin ve varlıklı inançlı insanları(!) iş çokluğu ve her ilde olma zorunluluğu nedeniyle, o insana her ilde bir karısı olmasını meşru gördüğünü söyledi. Şaka desem değil, karşımda İsmail Dümbüllü, Levent Kırca veya tecavüzcü Coşkun parodi oynuyor desem değil. Tipine, suratına baksan adam sanırsın verdiği nasihatlere bak. İş çok, para çok, çok geziyor, çok çalışıyor, her ilde ev var. Eee neden her evde karısı olmasın. Üç veya dört ilde 4 ev 4 avrat.

Elbette modernlik adına fuhuş yapanları, sosyetenin rezilliklerini, aldatma ve zinaları inanç ve insanlık adına kabul etmiyorum. Ancak bu “Prof. Dr.” nin bu nasihatlerinin bu rezilliklerden ne farkı var? Para bol, iş bol, ev bol içinde AVRAT bol. Üstelik bu düşüncesinin inanç yolu ile şırıngalayan bu müsvedde yapılan bol karılı hareme “MEŞRU” diye kılıf buluyor.

“Cennet Anaların Ayakları Altındadır” sözünü bu herif neresiyle algılıyor? Bir kadın, bir anne, bir yar varken, nefsini bir yâre sunmak etmek varken üç, dört kadını avrat veya karı yapmak ne demek oluyor. Bunu düşünenlere, bu iğrençliğe kılıf arayanlara ve bulanlara belki de sormak gerek; “Ula yorum senin kaç üvey annen var? Hem de meşru!..”

İnancımıza göre, büyük mazeret, kusur ve başa gelen özel durumlar nedeniyle, ayrıca rızası alınmadan bir insan karısının üzerine para çok, iş çok, memleket çok diye çiçek koklamalı mı? Tersten sormak gerek ise aynı hak kadınlar için olsa bu ZAT ne der acaba?

Git ulan git işine. Seni kazara gördüm ve dinledim. Görmez, dinlemez olaydım. Sen kimin eserisin ula? Bol iş, bol para, bol şehir, bol şehvet evi terk et! Ne ala ne ala. Aslında merak ettim, bu Türkiye içinde geçerli galiba. Bu herif yurt dışına da çıkıyor mu acaba? Orada da bol iş, bol para, bol çalışmak varsa elin yosmaları ile de her şehirde bir evde iş tutabilir misin? Bu da meşru heee?

Neyse adamlığını, insanlığını, kalitesini gayri meşru görebileceğin heriflere bir soruyu tekrar sormak istiyorum: “Oluum senin kaç üvey annen var la?” Böyle bir inanç, böyle karakter, böyle bir akademisyenlik ve bilim insanlığı olmaz olsun. Not: Bu soru da meşru mu Bay Prof. Dr. Bu soru da meşru. Seni Allah’a bile havale etmem. Pisliğin yüce makamı kirletmesin diye.

9 yaşındaki bebeği kadın, eş, avrat görebilen zihniyetten ne beklenir ki. Yazıklar ve kazıklar olsun size. İnin aşağıya inin. Memleketi ne hale getiriyorsunuz. Yeter...

Not: Merak edenler bir TIK ile o herife ulaşabilir. TIK deyin TIK!



Bu yazı 6046 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI