Bugun...


HASANAKİ

facebook-paylas
Elbistan’ın “EN”leri & Elbistan Gündem Haber & HASANAKİ
Tarih: 05-12-2019 00:09:00 Güncelleme: 05-12-2019 00:09:00


Ulusal basında 36 yıl, yerel basında ise 16 yıldır geride kalmak üzere. Sabah, Hürriyet, Milliyet, Takvim, Posta gibi ulusal gazetelerin yanı sıra ATV, Kanal D, CNN Türk gibi ulusal televizyonlarda 36 yıl boyunca habercilik yaptım. İnanın en mutlu, en güzel, en onurlu ve anlamlı günlerimi yerel gazetecilikte buldum. Hele de 9 yıldır kurucusu ve imtiyaz sahibi olduğum Elbistan Gündem Haber Gazetesinde.

                Elbistan Kaynarca ve Bizim Elbistan Gazetelerinde yerel gazetecilik ve yönetici olarak yer almamın yanı sıra ulusal televizyonlar ile birlikte Aksu TV’de 1.5 yıllık bölge temsilciliği görevini yürüttüm. Ve yıllar sonra özellikle emekli olduktan sonra kendi gazeteciliğimi yapmak üzere 2010 yılında Elbistan Gündem Haber’i yayın hayatına sundum.

Gerek ulusal basın ve yayında gerekse yerel basın ve yayında GAZETECİLİK dışında hiçbir değerim olmadı. Mesleğimle onur duydum, mesleğimde onur, gurur ve mutluluk kazandım. Her haberde bir düşman değil bir insan kazanmayı amaçladım. Haberlerimde yalanı, talanı, çıkarcılığı değil, doğruyu, paylaşımı ve halkın menfaatini ilke edindim.

                Ve aradan geçen yıllar sonrasında Elbistan Gündem Haber Gazetesi ile sözde değil özde haberciliği ve gazeteciliği meslek şerefi olarak taşıdım. 10 yılın sonunda ise zor şartlara, çoğu zaman imkânsızlıklara rağmen ekonomik engellere rağmen dengeli gazeteciliği emekli maaşı ile yerel basında tutmayı başardım!

                Habercilik ve gazeteciliğin yanı sıra Elbistan’da var olan ve yaşanan haberlere ek olarak özel ve güzel bir misyonu gerçekleştirmeyi hep arzu ettim. 36 yıllık zamanda bilgi, birikim, tecrübe ve gözlemci olarak özel haber niteliğinde özel insanları araştırdım. Bu güzel değerleri tanıdıktan sonra ise bu güzelliklerin ve sahibi oldukları başarıların karşılıksız kalmaması gerektiğini düşündüm.

                Bu düşünceden yola çıkarak Elbistan’ın “EN”lerini gün ışığına çıkarmaya karar vererek, birçok alanda başarılı olan değerlerin başarılarını ödülle taçlandırmayı amaçladım. Bu yıl ise Elbistan Gündem Haber 5. Geleneksel 2019 Yılın “EN”leri Ödül Törenini gerçekten şöleni andıran görkemli bir törenle gerçekleştirdik. İş adamı, esnaf, yatırımcı, girişimci, gönül elçisi, sanatkâr gibi birçok alanda güzel değerleri bir araya getirerek plaketle ödüllendirdik. Elbette bu onura yakışan birçok değer vardır. O değerlere de ulaşacağız elbet. Ancak ilk tespitlerle belirlenen insanlarımıza bu ödülü layık gördük. Gerçekleşen ödül töreni ve 9. kuruluş yıldönümünü gururla, onurla birlikte yaşadık. Emeği geçenlere, katkı sağlayanlara, dost yaklaşımlarda bulunan herkese içtenlikle teşekkür ederim.

                Özellikle Elbistan Kaymakamı Sayın Özkan Demir’e, Elbistan Belediye Başkanı Sayın Mehmet Gürbüz’e onur veren katılımlarıyla, kusursuz ev sahipliğini üstlenen Ekici Pideci İşletme Sahibi Sayın Abdullah Ekici’ye, Mefdental Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Sayın Dt. Esat Gökçe’ye, KMS Metal Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Murat Genç’e, Elbistan Ziraat Odası Başkanı Sayın Mehmet Ali Bulut’a, Enes Döner İşletme Sahibi Sayın Cengiz Kuşoğlu’na, Fatih Vicdan Sigortacılık İşletme Sahibi Sayın Fatih Vicdan’a, Didim Aelbistan Oteller Zinciri Sahibi Sayın Orhan Çiçek’e, DOMOLAR Yem Fabrikası Sahibi İbrahim Demir’e, Örnek Üretici ve İş Adamı Ahmet Öztürk’e, dost insan Orhan Erdoğan’a ve özellikle sesi, sazı, yorumu ve tüm güzellikleri ile şölenimize renk katan Elbistanlı Sanatçımız Savaş Korkmaz ile tüm EN’lerimize, güzel insanlarımıza yürekten teşekkür ederim. Siz varsanız biz varız, bunun farkındayız, hep var olasınız. Sizsiz olmaz.



Bu yazı 6253 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI