Bugun...



15 Temmuz Programı Pınarbaşı’nda

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, Kovid-19 pandemi

facebook-paylas
Tarih: 14-07-2020 00:57

15 Temmuz Programı Pınarbaşı’nda

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, Kovid-19 pandemi tedbirleri doğrultusunda sosyal mesafe ve diğer hususlar gözetilerek gerçekleştirilecek. Etkinliklerde gereken sağlık kuralları uygulanacak.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 4.yıldönümü etkinliklerinin planlanması amacıyla Elbistan Kaymakamı Özkan Demir başkanlığında bir toplantı yapıldı. Toplantıya, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ile ilgili kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantı sonunda değerlendirme yapan Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programının, Pınarbaşı mesire alanında yapılacağını söyledi. Bu yıl konser etkinliğinin olmayacağını belirten Kaymakam Demir, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 4.yıldönümünde, günün anlam ve önemine uygun bir program hazırladık. İlçemizdeki ilgili tüm kurum ve sivil toplum kuruluşlarımızın katılımı ile toplantı gerçekleştirdik. Bu yıl Pınarbaşı mesire alanı amfi tiyatro bölgesinde etkinliklerimizi yapma kararı aldık. Etkinliklerimizde konser olmayacak. Günün anlam ve önemine uygun şekilde şehitlerimizi anacağız. Etkinlikler, Kovid-19 süreci ve pandemi tedbirleri alınarak sosyal mesafe kuralı doğrultusunda gerçekleştirilecek” şeklinde konuştu.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI