Bugun...



4 Çeşit Yemek 13 TL

Altınşiş Proma Restaurant & Kafeden Kamu Çalışanlarına İnanılmaz İmkân

facebook-paylas
Tarih: 19-12-2018 20:19

4 Çeşit Yemek 13 TL

Çeyrek asırlık tecrübesi ve güven veren yapısıyla yemek dünyasının önde gelen markası olan Altınşiş Proma Restaurant & Kafe, kamu çalışanlarına indirimli fiyat imkânları ile inanılmaz servisler sunuyor. Rahat ve huzurlu ortamda tam 4 çeşit yemek 13 TL’den adeta ikram ediliyor.

                Yılların marka işletmesi Altınşiş, Altınşiş Proma Restaurant & Kafe’de kamu çalışanlarına ve tüm personeline dönerden kebap çeşitlerine, etli sulu yemek ve tavadan salatasına, tatlısından ayran ve çayına kadar 4 çeşit yemek ve içeceği 13 TL’den servise başladı.

                Hafta içi her gün saat 12.00 ile 15.00 saatleri arasında başlayan bu inanılmaz servis imkânından işçisinden memuruna, amirinden müdürüne kadar herkes faydalanabiliyor. 4 çeşit sulu yemekten biri ile yanında pilav, salata, tatlı, ayran ve çay 13 TL olarak satışa sunuluyor.

                Diğer yandan döner veya kebap çeşitlerinden biri ile yine pilav, salata, tatlı ve ayranı 13 TL olarak sipariş edebilirsiniz. Altınşiş Proma Restaurant & Kafe İşletme Müdürü Yusuf Alış, alışılagelmiş olanların dışındaki inanılmaz fiyatlarla başlayan hizmet sunumu hakkında Elbistan ve bölge halkı ile tüm kamu personeline yaptığı bilgilendirmelerde şunları söyledi:

                “Altınşiş Proma Restaurant & Kafe Ailesi olarak, hafta içi her gün saat 12.00 ile 15.00 saatleri arasından kamunun her alanında çalışan veya görev yapan tüm personele yönelik sıra dışı hizmet sunumunu inanılması çok zor fiyatlarla servise başladık. 4 çeşit etli sulu yemekten birinin yanında pilav, salata, tatlı, ayran ve çay sunuyoruz. Ayrıca sulu yemek seçeneği dışında bu sunumda kebap ve döner çeşitlerimizde var. Servisli olarak ister döner veya kebap çeşidi siparişlerin yanında yine pilav, salata, tatlı, ayran ve çay ikramında bulunuyoruz.

                Rahat, huzurlu, güvenilir ve sakin ortamda sunduğumuz bu servislerimize tüm kamu çalışanları ve misafirleri ile tüm müşterilerimizi davet ediyoruz. Bölgenin en nezih ortamına sahip olan Altınşiş Proma Restaurant & Kafeye, altın kadromuzla hizmet sunmak için bekliyoruz. Fiyatları inanılmaz olması yemek ve hizmet kalitemizden asla kalite düşüklüğüne rastlamayacaksınız. Yine A kalite tatları ve hizmeti bu servislerimizde herkes bulacak. Elbistan halkına, kamu çalışanlarına ve tüm müşterilerimizi gönül rahatlığı ile ağırlanmaya davet ediyoruz.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI