Bugun...



9.99TL’ye Derbiyi Evde İzle

Digiturk Erdoğan Ticaret’ten Kaçırılmaz Kampanyaya Davet

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:12

9.99TL’ye Derbiyi Evde İzle

Dıgıturk Elbistan Bayii Erdoğan Ticaret, inanılmaz bir kampanya başlayarak bu hafta sonu oynanacak olan Galatasaray – Fenerbahçe derbisini 9.99 TL’ye evde izleme imkânı sunuyor.

                Başlatılan kampanya çerçevesi içinde kurulum ve aktivasyonun bedava ücretsiz olarak sunulduğunu ifade eden Dıgıturk Elbistan Bayi Adil Erdoğan, şok kampanya ile süper lig ve belgesel kanallarından ekstra olarak faydalanacağını ifade etti. Erdoğan ayrıca bu hafta sonu oynanacak olan Galatasaray Fenerbahçe derbisinin 9.99TL’ye müşterilerinin izleme imkanı bulacaklarını kaydetti.

                Özellikle kamu personeline özel olarak hazırlanan kampanya çerçevesinde, ilk 4 ay aylık ödemeler 9.99 TL olarak belirlendi. Dıgıturk Elbistan Bayi Adil Erdoğan, şok kampanya ile ilgili kamuoyuna ve kamu personeline yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

                “Dıgıturk olarak kamu personelimize çok özel ve inanılmaz bir kampanya başlattık. Aylık ödemesi 9.99 TL olan bu kampanyada kurulum bedava ve aktivasyon ücretsiz. Kampanyanın güzellikleri bununla da bitmiyor. İlk 4 ay spor extra paketi ile ilk 1 ay Süper Lig Paketi yine hediye. Diğer yandan belgesel kanallar ücretsiz olarak izlenebilecek. Bu güzel kampanyayı Galatasaray Fenerbahçe derbisi ile başlatmak ise ayrı bir güzellik.

                Ayrıca tüm ulusal yayınlar HD kalitesiyle izlenecek. Yani bir anlamda bu kampanya ile dünya müşterilerimizin evine gelecek. Tüm kamu personelimizi bu kampanyaya davet ediyor, saygılar sunuyoruz.”

 Adil Erdoğan

Bilgi & İletişim: 0545 674 73 73 – 0344 413 37 32 Malatya Cad. ELBİSTAN







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI