Bugun...



AŞK GÖNÜLE GİRİNCE…

Afrin Marşı’nın Yazarı Ramazan Pamuk’un İlk Kitabı Yayımladı

facebook-paylas
Tarih: 28-09-2021 21:29

AŞK GÖNÜLE GİRİNCE…

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Zeytin Dalı Harekâtında kahramanca mücadele eden Mehmetçiklere marş olarak armağan edilen, “Aslan Mehmetçik” isimli şiirin yazarı şair Ramazan Pamuk’un ilk kitabı edebiyat dünyasında yerini aldı.

Uzun yıllardır Elbistan Devlet Hastanesi’nde görev Ramazan Pamuk’u; tüm Türkiye, 2008 yılında Kuzey Irak’a yönelik icra edilen ‘Güneş Harekatı’nın ardından kaleme aldığı ‘Aslan Mehmetçik’ isimli şiirle tanıdı. "Doğmamış cihana böyle bir aslan, kükremiş sel gibi coşar Mehmedim" sözleriyle başlayan şiir, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından marş olarak bestelenmişti.

Şair Pamuk, ‘Hilkati’ mahlasıyla kaleme aldığı şiirlerini, ilk kitabı olan Aşk Gönlüme Girince’de topladı. Pamuk’un ilk kitabı olan Aşk Gönlüme Girince, okuyucusu ile buluştu.

Elbistan’a bağlı İğde Mahallesi’nde doğan şair Ramazan Pamuk, dizelere döktüğü duygularından oluşan şiir kitabını, hemşerileri için imzaladı.

Şiirlerinin edebiyat dünyasına kitap olarak kazandırılmasının kendisi için çok büyük bir mutluluk ve gurur olduğunu ifade eden Elbistanlı Şair Ramazan Pamuk, katkı sağlayan ve destek olanlara içtenlikle teşekkür ederek, ilk kitabını hemşerisi olan İğde Der Avrupa Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyesi Bahittin Saykın’a imzalayarak hediye etti.

Bahittin Saykın’da, şair hemşerisinin yaşanan mutluluğuna ortak olmanın kendilerini de mutlu ettiğini ifade ederek, başarılı çalışmalarının devamı temennisinde bulundu.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI