Bugun...



“Afetzedelerimizin Yanında Olacağız”

Demirel Yuva Sevinçlerine Ortak Oldu

facebook-paylas
Tarih: 14-08-2024 02:36

“Afetzedelerimizin Yanında Olacağız”

Demirel Yuva Sevinçlerine Ortak Oldu

“Afetzedelerimizin Yanında Olacağız”

Elbistan Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, deprem konutlarına kavuşan afetzedelerin anahtar teslim heyecanına ortak oldu.

Asrın felaketi sonrasında ilçeye bağlı Karaelbistan Mahallesi’nde 4 etap halinde inşasına başlanan kalıcı konutlarda anahtar teslimleri sürüyor. Kuzey proje alanı olarak adlandırılan bölgede 6.etapta da anahtar teslimine başlandı.

Elbistan Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel de; afetzedelerin anahtar teslim heyecanlarına ortak oldu.

Kaymakam Demirel, anahtarlarını alan vatandaşlara hayırlı olsun temennisinde bulundu. Bölgede evlerine taşınan afetzedelerle de görüşen Kaymakam Demirel, sorun ve talepleri ile de yakından ilgilendi.

Kaymakam Muhammet Fatih Demirel, “Karaelbistan Mahallemizde yapımı tamamlanarak teslime hazır hale gelen afet konutlarının anahtarları, hak sahibi vatandaşlarımıza teslim edilmeye devam ediyor. Kaymakamlığımız, AFAD ve TOKİ görevlilerince koordineli bir şekilde yürütülen süreci yerinde görmek üzere afet konutları alanında incelemelerde bulunduk. Vatandaşlarımızla hasbıhal ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. El birliği ve koordinasyon içinde burada yeni yaşamlarına adımlarını atan afetzedelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI