Bugun...



Afşin’e OSB Müjdesi

Başkan Koray Bakan Kaçır ile Görüştü ve……

facebook-paylas
Tarih: 01-06-2024 00:53

Afşin’e OSB Müjdesi

Afşin’e OSB Müjdesi

               Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kaçır’ı ziyaret etti. Başkan Kıraç, kapsamlı ve olumlu geçen ziyaretin sonunda Afşin adına önemli bir gelişmenin yaşandığını ifade ederek, Afşin’e OSB müjdesi verdi.

               Başkent Ankara’da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında gerçekleşen ziyarette, Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç, Bakan Mehmet Fatih Kıraç ile Afşin ve bölgesel beklenti ve yatırımları konusunda görüşme gerçekleştirdi ve bilgi sunumunda bulundu. Oldukça verimli ve olumlu geçen ziyaret sonrasında Başkan Kıraç, Afşin’e Organize Sanayi Bölgesinin müjdesini verdi.

               Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kaçır ile gerçekleşen görüşmeyi değerlendiren Başkan Kıraç, “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kaçır’ı makamında ziyaret ettik. Görüşmemizde, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Afşin'imize yapacağı yatırımları ve sanayi bölgeleri başta olmak üzere üretimi ve kalkınmayı güçlendirecek çalışmalar konusunda istişarelerde bulunduk. Ayrıca Afşin’in geleceği adına Sayın Bakanımızdan Afşin Organize Sanayi Bölgesinin müjdesini aldık. Afşin Organize Sanayi Bölgesi ilçemize hayırlı olsun. En kısa sürede çalışmalarına başlıyoruz. Misafirperverliklerinden ve Afşin halkına müjdelerinden dolayı Sayın Bakanımıza şehrimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI