Bugun...



AK Parti’de Dev Buluşma

İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Yoğun İlgi Gördü

facebook-paylas
Tarih: 05-01-2022 22:38

AK Parti’de Dev Buluşma

AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Kale Sosyal Tesisinde gerçekleşti. Eski İlçe Başkanlarının da yer aldığı toplantıda konuşan İlçe Başkanı Tıraş, hizmetleri değerlendirdi. Belediye Başkanı Gürbüz’de konuşmasında AK Partinin çok büyük bir aile olduğunu dile getirdi.

AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı yoğun bir katılımla Pınarbaşı Kale Sosyal Tesisinde gerçekleşti. Toplantıya; daha önce AK Parti İlçe Başkanlığı görevinde bulunan, Murat Mercan, Bünyamin Kılıç, Mehmet Erdoğan, Hasan Sungur, belediye meclis üyeleri ile birçok kademede görev yapan partililer katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısında davetlilere hitap eden İlçe Başkanı Ahmet Tıraş, yoğun katılım ve ilgi dolayısıyla herkese teşekkür etti. Başkan Tıraş yaptığı konuşmada Elbistan’a sunulan hizmetlerin önemine dikkat çekerek yapılacak yeni yatırım ve hizmetlerinde müjdesini verdi.

Başkan Tıraş konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Yatırımların içinde yer alan Elbistan-Afşin yolu 2022 yılında tamamlanacak. Elbistan-Darıca yolunun ise ihalesi gerçekleşti. Elbistan-Göksun karayolu da tamamlanmak üzere. Barajlar ise bölgemiz için çok önemli. Adatepe Barajının 1. kısmı tamamlandı. 2. kısım için 10 milyon TL ayrıldı. Diğer yandan TOKİ evlerini tamamladık. Yakında ev sahiplerine teslime başlayacağız. Elbistan yatırımları ile büyük değerler kazandı. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Kalp Merkezi, Kapalı Spor Salonu ve diğer hizmete açılan hizmetler bölgemiz için büyük bir kazanımdır. Elbistan AK Parti ile en güzel hizmetlere kavuştu. Bu yatırımların Elbistan’a gelmesinde büyük pay sahibi olan Bakanımız Sayın Mahir Ünal ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Daha sonra mikrofona davet edilen Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, konuşmasında yaşanan birliktelikten ve yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Geçtiğimiz hafta Ankara’da gerçekleştirilen toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileten Başkan Gürbüz konuşmasında şunları söyledi:

“Elbistan AK Parti ile büyük ve önemli eserler kazandı. Öyle ki yaptığımız eserlerin açılışını bile yapmaya fırsat bulamıyoruz. 100 yıllık Cumhuriyetin hayallerini gerçekleştiriyoruz. Ülkemiz AK Parti ile üç kat büyüdü. AK Parti davasının neferleri olarak daima birlikteyiz. Bugünde bir araya geldik. Bu buluşmada geçmiş dönem hizmetlerde bulunan ilçe başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, parti yöneticilerimiz ve her kademede görev yapan arkadaşlarımız var. Biz çok büyük bir aileyiz.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI