Bugun...



AKEDAŞ’tan İftar Güzelliği

AKEDAŞ Perakende Satış A.Ş. ile AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından geleneksel olarak Elbistan’da 2. kez organize edilen iftar programında,

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:07

AKEDAŞ’tan İftar Güzelliği

AKEDAŞ Perakende Satış A.Ş. ile AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından geleneksel olarak Elbistan’da 2. kez organize edilen iftar programında, dayanışma ve paylaşım adına güzel görüntüler sergilendi. Elbistan Park Otel’de gerçekleşen iftar buluşmasında AKEDAŞ’ın bölgesel üst düzey kurmayları ile tüm personel anlamlı bir birliktelik sergilediler.

                AKEDAŞ Perakende Satış A. Ş. Genel Müdürü Medine Tanış, AKEDAŞ Perakende Satış A.Ş. Bölge Müdürü Cengiz Karakuş, AKEDAŞ Dağıtım A.Ş Bölge Müdürü Süleyman Öner, AKEDAŞ Adıyaman Bölge Koordinatörü Fahri Cici, AKEDAŞ Kurumsal İleti Sorumlusu Burcu Ramazanoğlu ve birim amirleri, teknisyenleri ve tüm personelin yer aldığı geleneksel buluşmada, kurumsal birliktelikten görüntüler sergilendi.

AKEDAŞ Perakende Satış A. Ş. Genel Müdürü Medine Tanış, bölgesel buluşmada katılımcılara yaptığı konuşmada, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olduklarını kaydederek, daha verimli ve başarılı hizmetler için çaba içinde olduklarını kaydetti.

Konuşmanın ardından iftar buluşması yine geleneksel olarak çalışan personelin çocuklarına çeşitli hediyeler verildi. AKEDAŞ Geleneksel İftar Programı adına yakışan güzellikler içinde sona erdi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI