Bugun...



Akkoyun Elbistan’da Hasret Giderdi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Özel Kalem Müdürü Tuncay Akkoyun

facebook-paylas
Tarih: 05-03-2019 16:30

Akkoyun Elbistan’da Hasret Giderdi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Özel Kalem Müdürü Tuncay Akkoyun, 5 yıl boyunca kaymakam olarak görev yaptığı Elbistan’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Dostları ile hasret giderdi.

Elbistan’da 2013-2018 yılları arasında kaymakam olarak görev yaptıktan sonra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Özel Kalem Müdürü olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne atanan Tuncay Akkoyun, hafta sonunda Elbistan’a geldi.

Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş’ı, sivil toplum kuruluşlarını, muhtarları ve şehit aileleri ile gaziler derneği başta olmak üzere bir dizi ziyaret gerçekleştiren Akkoyun, yaptığı değerlendirmede 5 yıl görev yaptığı Elbistan’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Elbistan’da gazete sahipleri, medya temsilcileri ve çalışanları ile de bir araya gelen Akkoyun, Elbistan’a olan sevgisinin bitmeyeceğini ifade etti.

Elbistan’ın kendisi için özel bir yeri olduğunu kaydeden Akkoyun, “Yoğun mesaimizin arasında uzun yıllar görev yaptığım ve benim için özel bir yeri olan Elbistan’da mesai arkadaşlarımızı, iç içe olduğumuz sivil toplum kuruluşlarımızı, mahalle muhtarlarımızı, Şehitler ve Gaziler Derneğimizi ziyaret ettik. Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay’ın selamlarını ilettik. Güzel bir sohbet ortamı oldu” dedi. 




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI