Bugun...



Altınşiş Yaparsa Mükemmelini Yapar

Altınşiş Restaurant & Kafe İftarlarda Yüzlerce Misafirini Kusursuz Ağırlıyor

facebook-paylas
Tarih: 14-05-2019 21:37

Altınşiş Yaparsa Mükemmelini Yapar

Elbistan’ın en gözde mekânları arasında yer alan ve iftar akşamlarının vazgeçilmez merkezi konumunda bulunan Altınşiş Restaurant&Kafe 30 kişilik servis ve mutfak elamanı ile ramazan iftarlarında her gün yüzlerce misafirini yakışan güzellikte ağırlıyor.

Özellikle iftarlık çeşitlerinden çorbaya, mevsim salatasından ara sıcağa, kebap çeşitlerinden kuzu tandıra, tatlısından ücretsin çay ve kahvesine kadar 15 çeşit yemeği 35 TL ile servise sunan Altınşiş Restaurant & Kafe, lezzetlerin yanı sıra mükemmel hizmetlerinde merkezi konumunda olma özelliğini gururla sürdürüyor.

Hizmette kusurun olmadığı bir uyum içinde müşterilerine yakışan ağırlamayı sunan Altınşiş personeline ise bu başarılı çabalarından dolayı, “Altınşiş’in İftar Ordusu” yakıştırması yapılıyor.

Sadece bu ramazan değil hizmete açıldığı yıllardan beri ağırlamada merkez konumunda bulunan Altınşiş Restaurant&Kafe bu ramazan iftarlarında da bölge insanına yakışan hizmet güzelliklerini yansıtmaya devam ediyor.

30 kişilik servis ve mutfak personeli ile özel müşteriden aile müşterilerine, grup toplantılardan sayıları yüzleri bulan kapsamlı davetlere kadar her akşam gerçekleşen organizelerden yüz akıyla çıkan Altınşiş İftar Ordusu, bu başarı ve özel çabaları ile hem işletme yetkililerinden hem de müşterilerden tam not alıyor.

Altınşiş Restaurant&Kafe İşletme Müdürü Yusuf Alış, takdir toplayan çalışmalar ve hizmetler hakkında, “Sadece ramazanda iftar saatlerinde değil yılın her günü ve akşamı deneyimli ve başarılı personelimizle müşterilerimize hak edilen hizmeti sunuyoruz. İftar programlarında ise bu deneyim ve başarılı performans müşterilerimize hizmet olarak yansıyor. İlgi ve alakalarını her gün artırarak sürdüren tüm müşterilerimize ve personelimize işletmemiz adına sonsuz teşekkürler ediyoruz” şeklinde konuştu.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI