Bugun...



Asfalt Döktüm Yollarına!

Asfaltı Unutan Sokağın Hasretine Erkan Başkan Son Verdi

facebook-paylas
Güncelleme: 01-08-2024 21:13:13 Tarih: 01-08-2024 21:00

Asfalt Döktüm Yollarına!

Asfaltı Unutan Sokağın Hasretine Erkan Başkan Son Verdi

Asfalt Döktüm Yollarına!

               Asfaltı unutan sokakta bayram var! Yolarına uzun yıllar talep edilmesine rağmen asfalt dökülmeyen Hocazade Sokağı sakinlerinin hasretine Elbistan Belediye Başkanı Av. Erkan Gürbüz son verdi. Adı “Asfaltı Unutan Sokak” olarak anılan mahalle sakinleri dökülen asfalt ile adeta bayram sevinci yaşadı.

               Abartı gibi gelen manşet ile okuyucularımıza duyurduğumuz haberimiz adeta bir Türkiye Klasiği! Her dönem, her seçim ve sonrasında yüzbinlerce top asfalt yol çalışmasını yıldızlı sözlerle dile getirenlerin aksine tam 16 yıldır “Asfalt” kelimesini nerede unutur olan bir sokağın sakinleri, nihayet beklentilerini mutlulukla noktalandığına şahit oldu.

Kimilerine göre basit kimilerine göre hizmetin ölçüsü olmaz dense de Elbistan’ın en büyük ve kalabalık Yunus Emre Mahallesinin Muhtarı Sami Koca, birçok hizmet talebinin arz edilmesinin yanı sıra, Hocazade Sokağı Sakinlerinin taleplerini Elbistan Belediyesine ve Başkan Erkan Gürbüz’e direkt olarak iletti. Muhtar Koca cevap beklerken birden hizmetle karşılaştı.

Talebe olumlu bir yanıt umarken bir sabah iş makinelerinin Hocazade Sokağında asfalt döktüğünü gören Muhtar Sami Koca, “En son 2008 yılında asfalt yapılan ve 16 yıldır hiç girilmeyen Hocazade sokağa bugün itibariyle tekrardan tamamen asfalt döküldü. Sokağımızın, şehrimize yakışır bir görüntüye kavuşturan Elbistan Belediye Başkanı Sayın Erkan Gürbüz’e, Fen İşleri Müdürü Sayın Adnan Doğan’a ve emeği geçen işçi arkadaşlarımıza Yunus Emre Mahallesi ve Hocazade Sokak Sakinleri adın içtenlikle teşekkür ederim” dedi.

 




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI