Bugun...



Atatürk’e Sevgi ve Saygı Sağanağı

10 Kasım Ekinözü’nde Yakışan Değerlerle Sergilendi

facebook-paylas
Güncelleme: 11-11-2025 02:28:43 Tarih: 11-11-2025 02:22

Atatürk’e Sevgi ve Saygı Sağanağı

10 Kasım Ekinözü’nde Yakışan Değerlerle Sergilendi

Atatürk’e Sevgi ve Saygı Sağanağı

Ekinözü, 10 Kasımda Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün vefatının 87. Yıldönümü dolayısıyla gerçekleşen anma programında hüzün ve gurur bir arada yaşandı. Dünyanın saygı ve takdirle kabul ettiği Atatürk, Ekinözü’nde yakışan değerlerle anıldı.

               Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 87. yıl dönümü münasebetiyle Ekinözü’nde gerçekleşen programda Cumhuriyet Alanında çelenk sunma töreni düzenlendi.          

Törene; Ekinözü Kaymakamı Muhammed Huzeyfe Onur; Belediye Başkanı Sayın Harun Vicdan, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Programa; Kaymakam Muhammed Huzeyfe Onur, Belediye Başkan Vekili Sayın İsmet Daşo, ilçe protokolü, öğretmen ve öğrencilerin katıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programında duygu, hüzün ve gurur birliktev yaşadı.

Ekinözü Belediye Başkanı Harun Vicdan, anlamlı anma programı hakkında, “Kurtuluş ve Kuruluşun Mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘ü anma ve çelenk sunma programına İlçe Kaymakamımız Muhammet Huzeyfe Onur beyefendi, CHP ilçe Başkanı Cuma Bağcı, MHP ilçe Başkanı İbrahim Karakoç ve ilçe protokolü ile katıldık. Hüznü ve gurur bir arada yaşadık. Türkiye Cumhuriyeti İlelebet yaşayacaktır” dedi.




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI