Bugun...



Av. Küsmen AK Gençlik Başkan Adayı

Av. Özgür Küsmen, AK Parti Elbistan Gençlik Kolları Başkanlığı için adaylığını açıkladı

facebook-paylas
Tarih: 24-11-2020 19:25

Av. Küsmen AK Gençlik Başkan Adayı

Av. Özgür Küsmen, AK Parti Elbistan Gençlik Kolları Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Av. Küsmen, adaylığını kamuoyu ile paylaşırken, “Ülke ve ilçe menfaati konularında çalışmalar yapmayı hedefliyorum” dedi.

Av. Özgür Küsmen, AK Parti Elbistan Gençlik Kolları Başkan Adaylığını açıkladığı kamuoyu paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Mensubu olmakla gurur duyduğum AK Parti bayrağını Elbistan’da gençlerimizle beraber daha ileriye taşıma hayali, heyecanı ve dinamizmi ile yapacağımız tüm işlerde İlçe Başkanımız Sayın Ahmet Tıraş’ın doğallık, samimiyet ve gayret ahlakından faydalanarak gençliği bir çemberde toparlayıp ülke ve ilçe menfaati konularında çalışmalar yapmak isterim.

AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşı Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mahir Ünal Bakanımız ile aynı yolda birlikte yol yürümeyi şeref bilerek bu hizmet davasında elimden geleni yapacağıma, bize gönül versin vermesin, her kesimle buluşarak ‘kim var?’ diye seslenilince, sağına ve soluna bakınmadan, fert fert "’Ben varım’ cevabını verecek, her ferdi Bbenim olmadığım yerde kimse yoktur’ duygusuna sahip bir dava ahlâkını pırıldatacak bir gençlik çabası içinde olacağımı kamuoyunun bilgisine sunarım.” 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI