Bugun...



Başkan Bozan’dan Zafer Özçekimi

Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan Av. Ahmet Akkuş’tan Görevi Şölene Dönüşen Törenle Devraldı

facebook-paylas
Tarih: 16-04-2019 23:23

Başkan Bozan’dan Zafer Özçekimi

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinden zaferle çıkarak Nurhak Belediye Başkanı seçilen İlhami Bozan, mazbatasını aldıktan sonra belediye binası önünde halkın katılımı ile gerçekleşen törenle görevi Av. Ahmet Akkuş’tan teslim aldı. CHP’li Nurhak Belediye Başkanı Bozan, yaptığı konuşmada, “Nurhak Cumhuriyetin, Demokrasinin ve CHP’nin kalesi olmaya devam ediyor” dedi.

                Nurhak İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından mazbatasını aldıktan sonra, başarısını ve zaferini Nurhak halkı ile belediye binası önünde şölene dönüşen törenle kutlayan Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan’a ilk tebrik ve başarılar dileği CHP’den 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Av. Ahmet Akkuş’tan geldi.

                Halkın yoğun katılımı ile şölene dönüşen devir teslim töreninde konuşan Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan, hizmet sözü verdi. Başkan Bozan yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“KAZANAN NURHAK HALKI VE NURHAK OLMUŞTUR”

                “Bu seçimlerde kazanan yine Nurhak ve Nurhak halkı olmuştur. Seçimler sona erdi ve hizmet dönemi başladı. Nurhak’ta siyaset üstü düşüncelerle 15 mahalle halkıyla el ele kol kola vererek hizmetlerde bulunacağız. Elde edilen bu başarının karşılığı hizmet olarak yansıyacaktır. Tercihlerinden dolayı oy veren vermeyen tüm Nurhak halkına, ayrıca yurt içimden ve yurt dışından fedakârlık göstererek oy vermeye gelen tüm gurbetçi dostlarımıza içtenlikle teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

“3 DÖNEM HİZMETLERİ İÇİN SAYIN AKKUŞ’A TEŞEKKÜR EDERİM”

                Nurhak’a 3 dönem 15 yıl hizmet eden Sayın Ahmet Akkuş’a hizmetlerinden ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Kendisinin hizmetlerinden ve tecrübelerinden faydalanmaya devam edeceğiz. Nurhak’ta birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk içinde yaşam devam edecektir.

“DEMOKRASİNİN CUMHURİYETİN VE KARDEŞLİĞİN KALESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”    Bununla beraber Nurhak Cumhuriyetin, Demokrasinin ve kardeşliğin kalesi olmaya devam edecektir. Tüm Nurhak halkına sevgi ve saygılarımı bir kez daha sunuyorum. Nurhak birlikte yaşama örnek bir kent olarak kalacaktır.”

                Genç yaşta Nurhak Belediye Başkanlığını aralıksız 3 dönem 15 sürdüren ve kendi isteğiyle yeniden aday olmayan Av. Ahmet Akkuş ise, yaptığı konuşmada, Nurhak’ın bir kez daha emin ellere teslim edildiğini ifade ederek şunları söyledi:

“NURHAK’TA CUMHURİYET KARDEŞLİK VE DEMOKRASİ GELENEĞİ YAŞAYACAK”

                “Her zaman söyledim, Nurhak Demokrasinin, kardeşliğin ve Cumhuriyetin kalesi olmuştur. Bu gelenek devam edecek. CHP’den Nurhak Belediye Başkanı seçilen genç kardeşim İlhami Bozan’a bayrağı teslim etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Nurhak bu genç ve idealist başkana her zaman sahip çıksın. Benden yana tüm Nurhak halkına hakkım helal olsun. Sizlerden de haklarınızı helal etmenizi diliyorum, saygılar sunuyorum.”

                Alkışlarla karşılık gören konuşmaların ardından Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan, cep telefonu ile özçekim yaparak zaferi adeta ölümsüzleştirdi. Daha sonra Başkanlık makamına geçilerek devir teslim töreni yapıldı. Akkuş, genç Başkan Bozan’a 15 yıl hizmet verdiği makamında çiçek verdi. Bir kez daha başarılar dileğinde bulundu.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI