Bugun...



Başkan Tıraş’tan Yeni Bir Hizmet Daha

Elbistan Belediyesi Kadın Dinlenme Evini Hizmete Açtı

facebook-paylas
Tarih: 30-01-2019 18:59

Başkan Tıraş’tan Yeni Bir Hizmet Daha

Kısa süreli hizmet dönemine rağmen az zamanda üst düzey çalışmaları ve hizmetleri ile dikkatleri üzerinde toplayan Elbistan Belediye Başkanı Ahmet Tıraş, Elbistan’da büyük bir eksikliği daha giderdi. Başkan Tıraş, Kaymakam Özkan Demir ile birlikte Kadın Dinlenme Evini hizmete açtı.

Elbistan Belediyesi bir sosyal hizmete daha imza attı. Elbistan Belediyesi tarafından Dulkadiroğlu Caddesi’nde hizmet verecek Kadın Dinlenme Evi’nin açılışı törenle gerçekleştirildi.

Elbistan Belediyesi Kadın Dinlenme Evi’nde, şehir merkezine gelen kadınların dinlenmeleri ve kişisel ihtiyaçlarını karşılamaları için çeşitli imkanlar sunulacak. Elbistan Belediyesince düzenlenerek Kadın Dinlenme Evi'ne dönüştürülen mekanın açılış törenine Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur, Elbistan Sosyal Hizmetler Kurumu Müdürü Fevzi Günalmış, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Sungur, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Dilek Çevik, MHP Elbistan Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Kozanoğlu, ve davetliler katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından değerlendirmelerde bulunan Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, “Elbistan Belediyemiz, sosyal belediyecilik anlamında önemli bir hizmete imza attı. Belediye Başkan Vekilimiz Ahmet Bey ve ekibini tebrik ediyorum. Hanımlara hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş ise, sadece kadınlara yönelik olarak böyle sosyal bir mekanın ilçenin en büyük ihtiyaçlarından biri olduğunu söyledi.  Başkan Tıraş şunları söyledi:

“Elbistan’ımızın en büyük eksiklerinden birisi buydu. Elbistan’ımız için yeterli değil ama kadın yaşam merkezleri oluşana kadar önemli bir işlevi yerine getirecek.

Kadın Dinleme Evimiz, kadınlarımızın büyük bir çilesine son verecek. Çünkü annelerimizin, ablalarımızın ve kız kardeşlerimizin özellikle çarşıya çıktıklarında rahat rahat oturarak dinlenebilecekleri, ihtiyaçlarını giderecekleri ve bekleyebilecekleri bir yerleri yoktu. Biz de bu düşünceden hareketle böyle bir imkan sağlamış olduk. Böyle yerlerimizin sayıları artacak. İhtiyaç olan yerlerin tespitlerini arkadaşlarımız yaptı. Değişik mahallelerimiz ve şehri merkezimizde de farklı yerlerde böyle yerler açacağız.”

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı AV. Hasan Sungur da “Elbistan’ımızın yeni belediyecilik anlayışı ilk defa bir adım atıldı. İnşallah, bundan sonra da sosyal ve yeni nesil belediyecilik anlayışını daha farklı daha iyi bir şekilde ilerleyecektir. Belediye Başkan Vekilimiz Ahmet Tıraş Bey’e teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.  




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI