Bugun...



“Basın Emekçileri Takdirleri Hak Ediyor”

Elbistan Muhtarlar Derneği Başkanı Mazhar Alagöz Gazetecilerle Övgüler Yağdırdı

facebook-paylas
Tarih: 23-01-2019 17:59

“Basın Emekçileri Takdirleri Hak Ediyor”

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Elbistan Muhtarlar Derneği Başkanı Mazhar Alagöz, Elbistan’da görev yapan yerel ve ulusal gazete çalışanları ve temsilcileri ile gazetecilerle bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Elbistan Muhtarlar Derneği Başkanı Mazhar Alagöz, Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan gazetecilerle Altınşiş Park Restaurant & Kafede bir araya geldi. Yoğun hizmet ve iş programı dolayısıyla ileri bir tarihe sarkan özel davet ve buluşmada dernek üyesi muhtarlarda yer aldı.

Altınşiş Park Restaurant & Kafe VIP Salonunda gerçekleşen buluşmada sıcak, samimi ve hoş sohbetler gerçekleşti. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Elbistan Muhtarlar Derneği Başkanı Mazhar Alagöz, programda değerlendirmelerde bulunarak gazetecilik mesleğinin önemine değindi.

Başkan Alagöz, değerlendirmelerinde şunları söyledi:

“Toplumun tarafsız, hızlı ve doğru bilgilendirilmesi adına önemli bir görevi yerine getiren ve kamu yararına çalışan gazetecilerimiz, demokrasinin gelişmesi ve toplumsal bilincin oluşturulmasında çok değerli katkılar sunmaktadır. Önemli bir kamu hizmetini yerine getiren, zaman mefhumu tanımadan, büyük fedakârlıklarla kitleleri bilgilendirmek adına görev yapan basın emekçilerimizin bu gayretleri her türlü takdiri hak etmektedir. İlkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile kamuoyunun sesi olma görevini yürüten gazetecilerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

Programda yer alan Elbistan Gündem Haber Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Gazeteci Yazar Hasanaki, Elbistan’ın Sesi Gazetesi ile İHA Temsilcileri Hakan Ceren ve Murat Karagenç, Başkan Alagöz ve dernek üyesi muhtarlara teşekkür ettiler.  




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI