Bugun...



BAŞKAN GÜRBÜZ DERT DİNLİYOR

Vatandaşlarla Buluşan Gürbüz Sorunları Dinliyor Projelerini Anlatıyor

facebook-paylas
Tarih: 13-06-2019 22:33

BAŞKAN GÜRBÜZ DERT DİNLİYOR

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, vatandaşlar ile bir araya gelerek hem sorunlarını dinliyor hem de belediyenin proje ve çalışmalar hakkında bilgiler veriyor.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, göreve geldiği günden bugüne mahalle ve esnaf ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. Vatandaşları yerlerinde ziyaret eden Başkan Gürbüz, Elbistan Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları anlatırken, sorun ve istekleri dinleyerek istişarelerde bulunuyor.

Başkan Gürbüz, Ramazan Bayramı nedeni ile vatandaşlarla bir araya gelerek hem sohbet etti hem de sorunlarını dinledi. Elbistan ilçesinin geleceği hakkında vatandaşların öneri ve isteklerini dinleyen Gürbüz daha sonra Esnaf ziyaretlerinde bulundu. Hemşerileri ile sohbet eden Başkan Gürbüz, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi, öneri ve isteklerini aldı.

“VATANDAŞIMIZIN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Gürbüz, “İlçemize en iyi hizmeti sunabilmek için vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. İlçemizin sorunlarını ve vatandaşlarımızın taleplerini yerlerinde dinleyerek tespit etmek, çözümler üretmek istiyoruz. Vatandaşlarımızın görüş ve önerileri bizler için önemli. Bununla beraber Seçin öncesinde yapmayı planladıklarımızı hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

 




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI