Bugun...



Başkent Ankara’da “Bir Elbistan Günü”

Elbistanlı Kadir Usta’dan Anlamlı Birliktelik

facebook-paylas
Tarih: 04-08-2024 02:04

Başkent Ankara’da “Bir Elbistan Günü”

Elbistanlı Kadir Usta’dan Anlamlı Birliktelik

Başkent Ankara’da “Bir Elbistan Günü”

Memleketi Elbistan’dan Başkent Ankara’ya yerleşen ve baba mesleği aşçılığı ve lokantacılığı başarıyla sürdüren Kadir Akdaş, memleket sevdalısı olarak Ankara’da yaşayan Elbistanlıları iş yerinde ağırlayarak birlik,  beraberlik, dayanışmaya ve kaynaşma adına örnek bir davranış sergiledi.

Elbistan’ın tanınan, sevilen ve saygı duyulan esnaflarından olan ve geçen yıl hayata veda eden lokantacı Tahir Akdaş’ın oğlu olan Kadir Akdaş, yerleştiği Başkent Ankara’da başarılı bir performans göstererek açtığı lokanta ve restoran sayısını 3’e çıkararak büyük bir başarıya imza attı.

“Maraşlı Paçacı” adı ile açtığı işyerlerini 3 büyük semtte hizmete sunan Kadir Akdaş, başarılı ustalığını örnek aşçılığı ile perçinleyerek Ankara’da büyük bir üne sahip oldu. Hak ettiği seviyeye yükselerek sayılı işletmeler arasında yerini aldı.

Başkent Ankara’da Kahramanmaraşlıların yanı sıra özellikle Ankara’da yaşayan ve Ankara’ya yolu düşenlerin adeta uğrak merkezi olan Maraşlı Paçacı Kadir Usta, her kademeden, her meslekten, her siyasi merciden ve her kesimden hemşerilerini hasretle, sevgiyle ve saygıyla karşılayıp ağırlamayı ihmal etmiyor.

Elbistanlı Kadir Akdaş, son olarak gerçekleştirdiği özel bir program ve davet ile Ankara’da yaşayan Elbistanlılarla bir araya gelerek, kaynaşma, birlik beraberlik ve dayanışma adına örnek bir davranış sergiledi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Mevlüt Kurt, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç Dora, Emekli Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kerim Yılmaz, Nurhak Eski Belediye Başkanı Av. Ahmet Akkuş başta olmak üzere birçok Elbistanlı hemşerisini ağırlamaktan büyük bir onur ve gurur yaşadığını ifade eden Kadir Akdaş, duygu ve düşüncelerini, “Ev sahipliğimizde Elbistanlı Hemşerilerimizle tanışma ve kaynaşma yemeğimize katılım sağlayan, Sayın Milletvekillerimize, ayrıca yoğun programları ve mazeretleri nedeniyle katılamayan tüm hemşerilerimize sonsuz teşekkür ederim. Çok anlamlı ve önemli birliktelikte yer alan tüm gönül dostlarına şükranlarımı sunuyorum. Var olsunlar, sağ olsunlar” sözleriyle ifade etti.

 

 




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI