Bugun...



Berekete Kan Damlamasın

Elbistan Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği Bölge Trafik İstasyon Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Ziraat Odası Başkanlığı ve İlçe Tarım Gıda Hayvancılık Müdürlüğü tarafından organize edilen “Tarım Araçlarının Güvenli Kullanımı Projesi” kapsamında üreticilere ve tarımsal araç kullanıcılarına kapsamlı seminerler verilmeye devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 19:59

Berekete Kan Damlamasın

Elbistan Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği Bölge Trafik İstasyon Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Ziraat Odası Başkanlığı ve İlçe Tarım Gıda Hayvancılık Müdürlüğü tarafından organize edilen “Tarım Araçlarının Güvenli Kullanımı Projesi” kapsamında üreticilere ve tarımsal araç kullanıcılarına kapsamlı seminerler verilmeye devam ediyor. Amaç: Türkiye’nin 4. büyük ovası ve tarım merkezi Elbistan’da berekete kan damlamasın. Can ve mal kaybı olmasın.”

                Yaklaşan ve halen devam eden hasat döneminde resmi kurumların el birliği ile organize edilen çiftçilere ve tarımsal araç kullanıcılarına yönelik bilgilendirme seminerlerine Söğütlü ve Demircilik beldeleri ile devam edildi. Elbistan Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği Bölge Trafik İstasyon Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Ziraat Odası Başkanlığı ve İlçe Tarım Gıda Hayvancılık Müdürlüğü tarafından organize edilen “Tarım Araçlarının Güvenli Kullanımı Projesi” kapsamında üreticilere ve tarımsal araç kullanıcılarına kapsamlı seminerler serisinin Söğütlü ve Demircilik durağında, hasat mevsiminin başladığı şu günlerde tarımsal araç kullanıcılarına can ve mal kaybına yol açılmaması için ayrıntılı ve kapsamlı bilgiler verildi.

                Önemli organizede kurum yetkilileri, kazaların önlenmesi, meydana gelmesi halinde ise yapılacak ilk yardım ile can kayıplarının yaşanamaması konusunda ayrıntılı bilgiler aktardı. Özellikle traktör kullanıcılarına yapılan uyarı ve bilgilendirmelerde reflektör, ikaz lambası, aşırı yük ve birden fazla römork kullanımı konusunda ayrıntıları önemle vurguladılar. Traktör kullanıcılarına yönelik 40-50 TL harcamayla asılacak reflektörlerin dikkate alınmasının altının çizildiği can ve mal kayıplarının önleneceği ifade edildi.

                Geçmiş hasat dönemlerinde alınmayan tedbirler ve uyulmayan trafik kuralları ile ilk yardım ve ilk yardım eksikliğinin bir çok cana mal olduğunu dile getiren kurum yetkilileri, yapılacak denetleme ve yol uygulamalarında bu konuların üzerinde hassasiyetler durulacağını kaydettiler.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI