Bugun...



Bir Güzel İade-i Ziyaret

Ceren Çocuk Dünyası Kayhan’ı Ağırladı

facebook-paylas
Tarih: 01-12-2021 20:44

Bir Güzel İade-i Ziyaret

Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan, bir süre önce kendilerine nezaket ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ceren Çocuk Dünyası ve Gündüz Bakım Evine iade-i ziyarette bulundu. Kayhan, öğrencilerle aynı sıraları paylaşarak güzelliklere ortak oldu.

Elbistan’da özel konuma ve potansiyeli ile önde gelen kurumlar arasında yer alan Ceren Çocuk Dünyası ve Gündüz Çocuk Bakım Evi, Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan’ı ağırladı. Bir süre önce öğrencilerle birlikte kendisine makamında nezaket ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kayhan, iade-i ziyaretinde öğrencilerle aynı sıraları paylaşarak yaşanan güzelliklere ortak oldu.

Elbistan Emniyet Müdürü Kayhan, ziyareti ile ilgili olarak, “Bir süre önce gerçekleşen ziyaretin ardından Ceren Çocuk Dünyasına iade-i ziyarette bulunduk. Kendilerine başarı çalışmalar ve hizmetler dileğinde bulunduk” dedi.

Ceren Çocuk Dünyası ve Gündüz Bakım Evi Kurucu Müdürü Hamdi Ceren ve Kurum Öğretmeni Demet Ceren, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Elbistan İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Ali Kayhan Bey’e ziyaretleri için teşekkür ederiz. Kendilerine kurumumuz, çalışmalarımız, eğitim ve öğretim kapasitemiz ve misyonumuz hakkında bilgiler aktardık” sözleri ile ziyareti değerlendirdiler.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI