Bugun...



“Bu Hizmetleri Daha Önce Hiç Görmedik”

Ekinözü Halkı Hizmetlere ve Başkan Vicdan’a Teşekkür Ediyor

facebook-paylas
Tarih: 07-08-2024 01:39

“Bu Hizmetleri Daha Önce Hiç Görmedik”

Ekinözü Halkı Hizmetlere ve Başkan Vicdan’a Teşekkür Ediyor

“Bu Hizmetleri Daha Önce Hiç Görmedik”

               Ekinözü Belediyesi, son dönemleri en kapsamlı ve geniş kapasiteli hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Hummalı çalışmalar karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan vatandaşlar, “Böyle bir hizmet sunumunu daha önceleri hiç görmedik” şeklinde dile getirerek Belediye Başkanı Harun Vicdan’a teşekkür ettiler.

EKİNÖZÜ HALKI: “BU HİZMETLERİ DAHA ÖNCEKİ DÖNEMLERDE HİÇ GÖRMEDİK”

               Gerek ilçe merkez gerekse mahalle ve mezralarda geniş kapsamlı çalışma ve hizmet dönemini sürdüren Ekinözü Belediyesi vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Her taleplerinin yerine geldiğini, büyük küçük denmeden, ayrım yapmadan vatandaşın isteklerine olumlu karşılık verildiği kaydeden Ekinözülü vatandaşlar, “Daha önceki dönemlerde böyle bir hizmet sunumu görmedik, yapıldığına şahit olmadık. Büyük küçük denmeden vatandaşın her hizmet talebi karşılık görüyor. İş makineleri ve belediye personelinin çalışmadığı, hizmet vermediği alan kalmıyor. Belediye Başkanımız Sayın Harun Vicdan’a teşekkür ediyoruz” şeklinde memnuniyetlerini açıkça ifade ettiler.

BAŞKAN VİCDAN: “VATANDAŞLARIMIZ HİZMET ADINA İLKLERİ YAŞAMAYA DEVAM EDECEK”

               Çalışma ve hizmet döneminin kapsam alanlarını büyüterek sürdürdüklerini, kendilerini Ekinözü halkına hizmet için adadıkları, bu sözleri vaat ettiklerini ve yerine getirmenin huzuru ve gururunu yaşadıklarını kaydeden Belediye Başkanı Harun Vicdan. “Değerli Vatandaşlarımız, Ekinözü halkı, rezerv ilan alanları ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleriyle çalışmaları devam eden revizyon imar planları sayesinde ilkleri yaşamaya devam edecek.

BAŞKAN VİCDAN: “KALİTELİ HİZMETLER SUNMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”

Ortaören Mahallesi Fatihler Mezrası bölgelerinde başlattığımız kapsamlı çalışmalarla mahalle sakinlerimize daha kaliteli ve sürdürülebilir hizmetler sunmanın gururunu taşıyoruz. Bu çerçevede, temel açma ve hafriyat kaldırma işlemleri başarıyla tamamlanmış olup, hayvan gübresi temizliği ve genel temizlik çalışmaları titizlikle gerçekleştirilmiştir. Ayrıca, bölgede yol yapım çalışmaları da tamamlanmıştır. Bu kapsamda tam gün mesai yaparak katkıda bulunan Fen İşleri Müdürlüğü personelimize teşekkür ederim.

BAŞKAN VİCDAN: “DAHA GÜÇLÜ DAHA YAŞANABİLİR EKİNÖZÜ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Ekinözü Belediyesi olarak, hizmet anlayışımızın merkezinde her zaman vatandaşlarımızın refahı yer almaktadır. Her projede modern ve yaşanabilir bir çevre oluşturmayı hedefliyoruz. Daha güçlü ve daha yaşanabilir bir Ekinözü için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI