Bugun...



Bu Konferansta HAYAT Var!

Elbistan Böbrek-Der Anlamlı ve Kapsamlı Bir Organizeyi Hayata Geçiriyor

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:16

Bu Konferansta HAYAT Var!

Elbistan Böbrek Hastaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Böbrek-Der) anlamlı ve önemli bir konferans etkinliğine daha imza atıyor. “Böbrek Hastalıkları – Tedavileri – Organ Bağışı ve Nakli” konulu konferansa İstanbul İstinye Üniversitesinden alanında uzman ve üst düzey kurmaylar konuşmacı olarak katılacak.

Elbistan Böbrek-Der Başkanı Duran Sungur, 22 Aralık 2017 Cuma günü Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda, “Böbrek Hastalıkları – Tedavileri – Organ Bağışı ve Nakli” konulu konferans organize edeceklerini ifade ederek, bu alanda sağlık sorunu bulunanlar ile Elbistan halkına açık davette bulundu.

Böbrek hastası olunsun ve olunmasın, yarın kimin sağlığını kaybedeceği konusunda garanti olmadığına dikkat çeken Başkan Sungur, konu başlıklarının önemini ifade ederek, herkesin bu önemli konferanstan faydalanması gerektiğine işaret etti.

Bu önemli ve kapsamlı çalışma hakkında Elbistan Kaymakamlığının, Kahramanmaraş Valiliğinin ve sağlık kurumlarının desteğini gördüğünü dile getiren Başkan Sungur, hayat, önem taşıyan konferansa katkıları için herkese teşekkür etti.

Başkan Duran Sungur, 22 Aralık 2017 Cuma Günü Saat 13.30’da gerçekleşecek olan konferansa İstanbul İstinye Üniversitesi Rektörlüğünden; Nevroloji Uzmanı Prof. Dr. Alaattin Yıldız, Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Ayhan Dinçkan ve Organ Nakli Koordinatörü Ayşe Özkan’ın konuşmacı olarak yer alacağını ifade ederek, “Elbistan halkını bu önemli ve anlamlı, içinde hayat bulunan konferansa davet ediyoruz” dedi







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI