Bugun...



Bu Mutluluk Bir Ömür Sürsün

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal Nikâh Şahidi Oldu

facebook-paylas
Güncelleme: 04-09-2019 09:46:07 Tarih: 04-09-2019 09:39

Bu Mutluluk Bir Ömür Sürsün

Çarkçı ve Tıraş Aileleri çocuklarının mutluluğuna şahit oldular.  Öznur ve Sefa Mutluluğa Yelken Açtılar. Elbistan Belediye Eski Başkanı Ahmet Tıraş, gerçekleşen görkemli düğünde yaşanan ve yaşatılan mutluluğa katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Elbistan ve bölgesinin en kapsamlı ve donanımlı düğün sarayı olarak hizmet veren Taç Mahal Düğün Sarayında gerçekleşen düğün töreninde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Elbistan Belediyesi eski Başkan Vekili Ahmet Tıraş’ın oğlunun düğününde nikâh şahitliği yaptı.

Çarkçı ve Tıraş Ailelerinin bu mutlu gününe katılanlar arasında, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ile birlikte, Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, siyasi misafir ve davetlinin katıldığı göz kamaştıran düğün töreninde genç çiftlerin nikah şahitliğini yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, yaptığı konuşmada Tıraş Çiftine mutluluklar diledi, tavsiyelerde bulundu. Ünal konuşmasında, “Evlilik, iki insanın özelliklerinin bir bütüne dönüşmesi hali. Ben sizlere mutluluklar diliyorum. İnşallah Rabbim sizleri bir yastıkta kocatsın. Tabii Cumhurbaşkanımızın bir tavsiyesi var; çocuk üçten az olmayacak ama beş de olabilir." dedi.

Kısa süreli hizmet dönemine rağmen Elbistan’da iz bırakan Belediye Başkanları arasında yerini alan Ahmet Tıraş ise, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan siyasilere, iş dünyası temsilcilerine, ilçe protokolüne ve tüm gönül dostu davetlilere Çarkçı ve Tıraş Aileleri adına içtenlikle teşekkür etti.

Elbistan Gündem Haber Ailesi adına Çarkçı ve Tıraş Ailelerinin mutluluğunu paylaşıyor, Öznur ve Sefa Çiftine, “Bu mutluluk bir ömür sürsün” dilek ve temennisinde bulunuyoruz. Mutluluğunu daim olsun.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI