Bugun...



Bu Ne ya? Uyuşturucu Tüfek Tabanca!

Elbistan Emniyet Müdürlüğü Başarılı Bir Operasyona Daha İmza Attı

facebook-paylas
Tarih: 04-02-2019 23:01

Bu Ne ya? Uyuşturucu Tüfek Tabanca!

Sokak satıcılarına operasyon: 7 kişi gözaltına alındı Elbistan Emniyet Müdürlüğü Elbistan Narkotik Grup Amirliği ekipleri uyuşturucu satıcılarına düzenlediği operasyonda toplam 7 kişi gözaltına alındı. 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve 1 adet de ruhsatız tabanca ile silahlara ait çok sayıda fişekle birlikte uyuşturucu madde ele geçirildi.

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Elbistan Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerinin sokak satıcılarına yönelik olarak düzenlediği operasyonda toplam 7 kişi gözaltına alınırken 2 adet ruhsatsız tüfek ve 1 adet de ruhsatız tabanca ile silahlara ait çok sayıda fişekle birlikte uyuşturucu madde ele geçirildi.

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu ve uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik olarak seri çalışmalarını sürdürürken başarılı bir operasyona daha imza attı.

Narkotik ekipleri, uyuşturucu madde satıldığı bilgisi üzerine, içinde 5 kişinin bulunduğu otomobili durdurdu. Araç sürücüsü Ü.M. ile araçta bulunan  K.G., M.B., N.S. ve S.K. isimli şahıslar gözaltına alınarak Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğine götürüldü. Burada üst araması yapılan şahıslardan N.S.’nin üzerinde 3 parça halinde ateş buz olarak adlandırılan metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi.

Operasyonun devamında gözaltındaki şahısların uyuşturucu maddeyi aldıkları eve baskın yapıldı. Söz konusu evde ve N.B. ile B.G. isimli şahısların üzerinde yapılan aramada bir kısmı içime hazır ateş buz metamfetamin uyuşturucu madde ile 11 adet farklı renklerde ecxtacy uyuşturucu hap ele geçirildi. Ayrıca evde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ile çeşitli çaplarda 205 adet fişek ve 2 adet ruhsatsız tüfekle bu silahlara ait 10 adet fişek ele geçirildi.

B.G. ve N.B. isimli şahıslar uyuşturucu madde satışı yapmak suçundan gözaltına alınarak Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Her iki şahıs da işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ü.M., M.B., K.G., S.K. ve N.S. isimli şahıslara da kullanmak için uyuşturucu bulundurmak suçundan adli işlem yapıldı. M.B. isimli şahıs, başka bir konudan aranması nedeniyle gözaltına alındı.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI