Bugun...



Bu Ziyaret CANLAR’a Değer

Birçok kurum ve sivil toplum kuruluşları gibi Elbistan Canlar Sürücü Kursu ve Manolya Garden’de Elbistan Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek,

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:12

Bu Ziyaret CANLAR’a Değer

Türkiye genelinde olduğu gibi Polis Haftası Elbistan’da da büyük bir coşku ve adına yakışan güzellikler içinde kutlandı. Birçok kurum ve sivil toplum kuruluşları gibi Elbistan Canlar Sürücü Kursu ve Manolya Garden’de Elbistan Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, Emniyet Müdürü Barış Murat Başol’a tebrik ve başarı dileklerini ilettiler.

Canlar Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu (MTSK) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Pakdil, Kurum Müdürü Nisanur Pakdil ve Manolya Garden İşletme Sahibi Emre Küpeli, Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla gerçekleşen kutlamalar çerçevesinde Elbistan Emniyet Müdürü Barış Murat Başol’u makamında ziyaret ederek, anlamlı günlerini kutladılar ve üstün başarı dileklerini ilettiler.

Canlar Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Pakdil, Kurum Müdürü Nisanur Pakdil ve Manolya Garden İşletme Sahibi Emre Küpeli’den oluşan grup daha sonra getirdikleri karanfilleri polislere dağıtarak anlamlı bir jest yaptılar. Görevlerinde başarı dileğinde bulundular.

Canlar Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Pakdil ve Manolya Garden İşletme Sahibi Emre Küpeli ziyaret değerlendirmelerinde, “Türk Polisi vatandaşın huzuru, asayişi, can ve mal güvenliğinin yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bölünmez bütünlüğü için hayatlarını ortaya koyarak mücadele eden değerlerimizdir. Bu anlamda Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. Kuruluş yıldönümünde kurum ve işletmeler olarak Emniyet Müdürü Sayın Barış Murat Başol’u makamında ziyaret ederek, tebriklerimizi sunduk üstün başarılarının devamı dileğini ilettik. Ayrıca mesai saatinde yer alan personele karanfil dağıtımı yaparak güzel değerlerine değer katmak istedik” şeklinde konuştular.

Elbistan Emniyet Müdürü Barış Murat Başol’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Canlar Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Pakdil, Kurum Müdürü Nisanur Pakdil ve Manolya Garden İşletme Sahibi Emre’ye teşekkür etti.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI