Bugun...



Cami ve Mezarlıklarda Bayram Temizliği

Elbistan’da ki camileri ve mezarlıkları periyodik aralıklarla sürekli olarak

facebook-paylas
Tarih: 07-08-2019 11:18

Cami ve Mezarlıklarda Bayram Temizliği

Elbistan’da ki camileri ve mezarlıkları periyodik aralıklarla sürekli olarak temizleyen Elbistan Belediyesi, Kurban Bayramı nedeniyle cami ve mezarlık temizlik çalışmalarına başladı. Ayrıca Bayramdan Bir gün önce caddelerin yıkanacağı belirtildi.

Cami ve mescitler ile mezarlıklarda sürekli olarak temizlik-bakım onarım gibi çalışmalarını sürdüren Elbistan Belediyesi, vatandaşların daha temiz ve ferah şekilde kurban bayramlarını geçirmeleri için çalışmalara başladı.

Yapılan Çalışmalar hakkında Elbistan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi halkımızın daha temiz ve ferah bir ortamda bayramlarını geçirmeleri için çalışmalarımız başladı. Bu kapsamda daha önce periyodik olarak devam eden cami ve mezarlıklarımızda ki temizlik ve bakım onarım çalışmalarımız için ekip sayımızı artırdık.

İlçemiz genelinde ki tüm camilerimizde ve mescitlerimizde her türlü temizlik yapılarak bayram namazı için hazır hale getirilecek. Diğer yandan vatandaşlarımızın kabir ziyaretleri için her türlü tedbir alınmış ve mezarlıklarımızda ki eksiklikler için bakım-onarım ve temizlik çalışmaları başlayacaktır. Diğer yandan Kurban bayramından bir gün önce caddelerimiz yıkanarak pırıl pırıl bir hale gelecektir.

ŞEHİTLERİMİZ UNUTULMADI

Özellikle bu topraklar için canını vermiş şehitlerimizin mezarlık içerisindeki şehitliklerimizde de özel bir mobil ekibi ile sürekli olarak temizliği gibi her türlü bakımları aralıksız yapılacaktır. Kısacası vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmesi için her türlü tedbirlerimiz alınmış durumdadır” ifadelerine yer verildi.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI