Bugun...



“Çanakkale Genç Nesillere İyi Anlatılmalı”

Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Aşık’tan Çanakkale Zaferi Mesajı

facebook-paylas
Tarih: 17-03-2019 21:15

“Çanakkale Genç Nesillere İyi Anlatılmalı”

Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, Çanakkale Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 104. Gurur Yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Çanakkale Zaferi özellikle genç nesiller iyi anlatılmalı” dedi.

                Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, “Dünya Destanı” ve Dünya Zaferi” Çanakkale Gururu ile Çanakkale Şehitler Günü dolayısıyla yayınladığı ve kamuoyu ile paylaştığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

                “Tarihimize altın harflerle yazılan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümünü kutlamanın büyük sevincini ve üzerinde huzurla, güvenle yaşadığımız kutsal vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin Şehitler Gününü idrak etmenin onurunu yaşamaktayız. Çanakkale Zaferi’nin özellikle genç nesiller iyi anlatılması, ecdadımıza ve şehitlerimize bir borcumuz olduğu gibi geleceğimizin de teminatıdır. Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü münasebetiyle; Büyük Önder Atatürk’ü, Çanakkale şehitlerimizi ve bugüne kadar bu vatan için vermiş olduğumuz tüm aziz şehitlerimizi, bir kez daha saygı ve şükranla anıyor, yüce Allahtan rahmet diliyorum.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI