Bugun...



CHP Ata’nın Huzurunda

CHP Elbistan İlçe Başkanı Av. Tayfun Barış Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri

facebook-paylas
Tarih: 12-11-2021 22:35

CHP Ata’nın Huzurunda

CHP Elbistan İlçe Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 83. yıldönümü 10 Kasımda Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtını ziyaret ederek saygı ve şükranla bir kez daha andı.

CHP Elbistan İlçe Başkanı Av. Tayfun Barış Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gerçekleşen resmi programın ardından, Atatürk Anıtına özel bir ziyaret gerçekleştiren CHP Elbistan İlçe Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 83. yıldönümü 10 Kasımda Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtını ziyaret ederek saygı ve şükranla bir kez daha andı, sadakatlerini bir kez daha yansıttılar.

CHP Elbistan İlçe Başkanı Av. Tayfun Barış Arslan, özel ziyaretle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Gerçekleşen resmi anma programının ardından,  alanda yer alan CHP Elbistan İlçe Başkanlığı, Kadın Kolları Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Atatürk Anıtını ziyaret ederek, Büyük Önder ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan, sadakatimizi, sevgimizi, şükranlarımızı sunduk” dedi.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI