Bugun...



Dağcıların Derdi Orman Oldu!

Hakan Coşkun Nurhak Dağı Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünden Malap Der’e Destek

facebook-paylas
Tarih: 21-11-2019 21:17

Dağcıların Derdi Orman Oldu!

Hakan Coşkun Nurhak Dağı Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği, Malap Der tarafından organize edilen bölgesel ağaçlandırma programına katılarak anlamlı bir paylaşım gerçekleştirdi. 
Dağcılık ve Doğa Sporları konularında başarılı aktiviteler içinde bulunan Hakan Coşkun Nurhak Dağı Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği, eski adı Malap olan Bakış Kasabasında imece usulü Malap Der, tarafından gerçekleştirilen onlarca dönüm araziyi ağaçlandırma programına katıldı.
Özellikle Malaplı gençlerin oluşturduğu ve kurdukları Malap Derneğinin girişimleri ile başlayan çalışmalar hem kasaba hem de bölge halkı tarafından takdirle ve katılımla karşılık gördü.
Bu paylaşımlar içinde yer alan Hakan Coşkun Nurhak Dağı Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği üyeleri, doğaya sevgi ve saygı adına çalışmalara katılarak, binlerce fidanın toprakla buluştuğu bölgeye katkı sağladı. Ağaçlandırma konusunu dernek çalışmaları arasında özel bir konumda tutan ve her alanda uygulayan Hakan Coşkun Nurhak Dağı Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği, bu paylaşımı ile takdir topladı. Malaplılarla iç içe gönül gönüle bir çalışma yapan dernek üyeleri bu katılımı günün anısına çektirdikleri fotoğrafla taçlandırarak, Malap Der’i ve emeği geçen kasaba halkına ve iş adamlarına teşekkür ettiler.

 




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI