Bugun...



Demir Elbistan’da İlk Oyunu Kullandı

Elbistan Kaymakamı Demir Oyunu Eşi ve Kızı ile Birlikte Kullandı

facebook-paylas
Tarih: 31-03-2019 19:21

Demir Elbistan’da İlk Oyunu Kullandı

Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, göreve başladığı Elbistan’da ilk resmi oyunu kullandı. Ailesi ile birlikte geldiği Şehit J. Er Levent Kuşoğlu İlkokulunda kullanan Kaymakam Demir, yaptığı açıklamada, “Elbistan’a yakışan demokratik bir seçim süreci yaşandı” dedi.

Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, oyunu kullandı. Eşi Dilek Demir ve kızı Azra Işıl Demir ile birlikte oyunu kullanmak için 1296 nolu sandığın bulunduğu TOKİ Şehit Er Levent Kuşoğlu İlkokulu’na gelen Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, seçimlerin huzurlu bir şekilde yapılması için gerekli tüm önlemleri aldıklarını ifade etti.

Oy kullanma işleminin ardından değerlendirmede bulun Kaymakam Demir, şunları söyledi:

“Elbistan’da oy kullanma işlemlerimiz devam ediyor. Saat 7’de başladı, sıkıntısız şekilde devam ediyor. Esasen Allah’a şükür başından beri de bir sıkıntımız olmadı. Elbistan’da seçimin biraz gergin geçmesi beklentisi, sıkıntılar olabileceği düşünüldü ama gerçekten güvenlik birimlerimizin yoğun emeği ile bizlerin gayreti ile siyasi parti teşkilatlarımızın olumlu yaklaşımları ve tutumları ile şu ana kadar propaganda dönemini gayet sakin ve huzurlu bir şekilde atlattık. İnşallah bugün de sıkıntısız bir şekilde tamamlamayı temenni ediyoruz. 340 sandıkta yaklaşık 96 bin seçmenimiz oy kullanıyor. Güvenlik güçlerimiz görevlerinin başında. Şu anda da herhangi bir sıkıntımız yok. Elbistan’a yakışır bir demokratik bir olgunlukla oylama çalışmalarımız devam ediyor. Seçimlerin Elbistan’ımıza ve milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI