Bugun...



Dev Markaların Tercihi: NEZİHKENT

Kardeş Şehir Nezihkent Ünlü Markaların Gözdesi Oldu

facebook-paylas
Güncelleme: 28-11-2021 00:10:39 Tarih: 25-11-2021 21:37

Dev Markaların Tercihi: NEZİHKENT

Elbistan ve bölgesinde kentsel dönüşüm projesinde en büyük kapasite ve potansiyele sahip olan Nezihkent, dev ve ünlü markaların adeta gözdesi oldu. Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market’te gün saymaya başladı.

Elbistan’a “Kardeş Şehir” yakıştırması yapılan ve her alanda büyük bir kapasiteye sahip olan Nezihkent, Elbistan ve bölge halkının yanı sıra Türkiye genelinde ünlü markaların tercihleri arasında yer almaya başladı. Yerleşim alanı, modern mimarı ve örnek yaşam alanı olarak sektörde güven veren marka konumunda bulunan Nezihkent, Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market’i de yerleşkesine ekledi.

Önümüzdeki günlerde resmi açılışı yapılacak olan Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market’in Elbistan 2. Şubesinin Nezihkent’te görmenin kendileri ve Elbistan halkı adına mutluluk ve gurur verici olduğunu ifade eden Nezih İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Nezihoğlu Alagöz, “Sektörde güven veren marka olmanın ve misyonumuzun bilincindeyiz. Elbistan Kardeş Şehir kazanırken, Sarayken Yunus Emre Mahallemiz ise büyük bir değer kazandı. Projemiz her geçen gün üst aşamalara geçiyor. Gelinen son noktada ise Türkiye’nin en saygın ve ünlü markalarını, alışveriş merkezlerini bünyemiz içinde görmek bizleri halkımız adına mutlu ediyor.

                MMİGROS’tan sonra Türkiye Tarım Kredi Koopetatif Market, Nezihkent’te 2. şubesi ile hizmete başlıyor. Bu güzel hizmetler ve kazanımlar Elbistan’a ve Nezihken’te hayırlı olsun. Diğer yandan Elbistan’da 2. şube arayışında olan bankalarımız yine Nezihkent’te arayış ve araştırma içindeler. Gelinen noktada duyulan güvenle Nezihkent, Elbistan’ya yakışan bir yaşam sunmaya devam edecektir. Elbistan ve bölge halkına gösterdikleri güven ve ilgiden dolayı içtenlikle teşekkür ederim.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI