Bugun...



Dev Projeler İçin Fikir Yarışması

Elbistan Belediyesi Dev Projeleri Halka Soruyor Katkı Bekliyor

facebook-paylas
Tarih: 11-02-2020 13:30

Dev Projeler İçin Fikir Yarışması

Elbistan Belediyesi, Kent Meydanı ve çevresi ile Pınarbaşı Rekreasyon Alanı Kentsel Tasarım Fikir Yarışması düzenledi. Yarışmaya katılacakların projesini son teslim tarih ise 14 Şubat 2020 olarak açıklandı.

Kent Meydanı ve Çevresi ile Pınarbaşı Rekreasyon Alanı’nın yeniden düzenlenmesi için çalışma başlatan Elbistan Belediyesi, mimar, şehir plancısı, peyzaj mimarı ve aynı zamanda bu bölümde öğrenim gören öğrencilerin katılabileceği bir fikir yarışması düzenledi.

Düzenlenen yarışma hakkında Elbistan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Kentin önemli güzergâhlarından biri üzerinde ve Ceyhan Nehri kenarında bulunan, belediye hizmet binası, kültür merkezi, müze gibi fonksiyonların içerisinde bulunduğu proje sınırları içerisinde; daha ferah, etrafında bulunan öğelerle ilişkili, tarihi dokuyu yok saymayan, Ceyhan Nehri ile bağlantılı yeni bir kent meydanı oluşturulması, Ceyhan Nehrinin doğduğu yer olan ve kentin rekreatif faaliyetlerinin çok büyük bir kısmını yüklenen Pınarbaşı mesire alanının farklı kullanımlarla çeşitlendirilip daha modern bir yüze sahip olması hedeflenmektedir. Vatandaşlarımızın belediye iş ve işleyişinde daha aktif olmaları ve alınan kararların ortak karar mekanizması ile kamuoyuna yansıması için, mimar, şehir plancısı, peyzaj mimarı ve aynı zamanda bu bölümde öğrenim gören öğrencilerin katılabileceği bir fikir yarışması düzenlenmektedir. Yarışma sonrası birinci seçilen projeye ödül verilecektir. Fikir yarışmasına katılmak isteyen yarışmacılarımız detaylı bilgiye www.elbistan.bel.tr adresinde bulunan duyurular kısmından öğrenebilirler”

YARIŞMA TAKVİMİ

Yarışma için elden yapılacak teslimler için son tarih 14 Şubat 2020 tarihinde olup, posta yolu ile yapılacak teslimlerin en geç 17 Şubat 2020 tarihinde jüri tarafından teslim alınmış olması gerekmektedir.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI