Bugun...



“Devletimizin Ordumuzun Topyekûn Yanındayız”

İYİ Parti Elbistan İlçe Başkanı Gül Türk Milletinin Ferasete İhtiyacı Olduğunu İfade Etti

facebook-paylas
Tarih: 03-03-2020 22:36

“Devletimizin Ordumuzun Topyekûn Yanındayız”

“Ülkemiz siyasetinde yüz yıllardır zor durumlar da birlik mesajlarıyla yüzleşiriz. Bu mesajlar kimi zaman samimi, kimi zaman gayri samimi olarak hafızalarımıza kazınmıştır. Geldiğimiz son durumda ülkemizin siyasi figürleri yine aynı mesajları veriyor. Biz de o kervandayız ve mesajımızın arkasında iç siyaseti kenara atmış, gerekeni yapmakla meşgulüz...

Partimizin sözcüsü, İstanbul milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’na gazeteciler iç siyasetle ilgili soru sorduklarında, sözcümüz Ağıralioğlu bu soruya bugünler de cevap vermekten ar ederiz demiştir.

Biz Elbistan gibi bir ilçenin yönetimi olarak bugünler de basına servis etmekten vazgeçtiğimiz eleştirilerimiz var. Muhalefet partisi konumunda olan bir partinin sözcüsü siyaset konuşmayacağız diyor, ilçe başkanı ve yönetimi eleştirilerini erteliyor ama devletin başı Cumhurbaşkanımız maalesef bizleri de boşa çıkarırcasına, turizmden, muhalefetten, ekonomiden bahsediyor.

Sayın Cumhurbaşkanımıza siyasi feraset diliyoruz ki milletimizin en çok ona ihtiyacı var. Cumhurbaşkanı bizleri boşa çıkarsa da, biz konumlandığımız yeri koruyacak, devletimiz ve ordumuzun arkasında topyekûn duracağız.

Şehitlerimizi toprağa verdik, yüce Allah’tan acılı ailelerine sabır, şehitlerimize rahmet niyaz ediyoruz. Ordumuzun mücadelesinde yiğit bahadırlarımıza güç diliyoruz, Allah ayaklarına taş değdirmesin. Ne mutlu Türküm Diyene.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI