Bugun...



EGM’de Görkemli Final

2 Bin Öğrencinin Katıldığı Değerler Atölyesi Yaz Kampı Sona Erdi

facebook-paylas
Tarih: 04-09-2018 22:04

EGM’de Görkemli Final

Elbistan Gençlik Merkezi (EGM)’de “Merkezimde Bu Yaz” sloganı ile sürdürülen Değerler Atölyesi eğitimleri tamamlandı. Eğitim kampına yaklaşık 2 bin öğrenci katıldı.

Yaz kampında öğrenciler için, ahlak düşüncesi, saygı, iletişim ve hoşgörü duygularını geliştirici etkinliklerin yanı sıra Kur’an-ı Kerim kursu açıldı. Öğrenciler, çeşitli spor dallarını öğrenme imkânı buldu. Elbistan Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz, 2018 Değerler Atölyesi yaz kampından 2 bine yakın öğrencinin yararlandığını söyledi.

Öğrencilerin yaz tatillerini eğlenerek geçirmelerinin yanı sıra farklı etkinliklerle geleceğe hazırlamak amacıyla çaba gösterdiklerini kaydeden Yılmaz, konu hakkında şunları söyledi:

“Türkiye'nin gençliğin omzunda yükseleceğinin bilincinde gece gündüz onlarla ilgilenmek, beraber vakit geçirmek ve onları geliştiren farklı etkinliklerle hizmet sunmayı görev biliyoruz. Bu çerçevede, gençlerimizin ikinci evi olan Elbistan Gençlik Merkezimizde Değerler Atölyesi yaz kampını organize ettik.

Değerler Atölyesi yaz kampımız kapsamında Kur’an-ı Kerim, kültür-sanat ve spor alanlarında toplamda 9 branşta eğitim verdik. Eğitimlerimizden yaklaşık olarak 2 bine yakın gencimiz istifade etti. 2 ay süren Değerler Atölyesi yaz kampımız tamamlandı. Eğitimlerimizin yanı sıra ata sporumuz olan at biniciliği, yüzme ve sabah programına katılan gençlerimize öğlen yemeği ikramlarımız oldu.

Elbistan Gençlik Merkezi olarak, gençlerimizin boş zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak için çaba gösteriyoruz. Milli ve manevi değerlere sahip, ülkesini seven, zamanını eğitim, sanat, sportif faaliyetlerle değerlendiren ülkesinin ve ailesinin geleceği olan pırıl pırıl gençler yetiştirme hedefimize ulaşmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI