Bugun...



EGM’den Kabir Ziyareti

Etkin çalışmalar ve organizelerini sürdüren Elbistan Gençlik Merkezi, bu anlamı zincire bir halka daha ekleyerek, 2 yıl önce elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden öğretmen Serhan Öztürk’ü 24 Kasım Öğretmenler Gününde kabri başında

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:01

EGM’den Kabir Ziyareti

Etkin çalışmalar ve organizelerini sürdüren Elbistan Gençlik Merkezi, bu anlamı zincire bir halka daha ekleyerek, 2 yıl önce elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden öğretmen Serhan Öztürk’ü 24 Kasım Öğretmenler Gününde kabri başında dualarla andı. Elbistan Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz, etkinliğe gerçekleştiren ve katılım sağlayan İMKB Fen Lisesi üye öğrencilere teşekkür etti.

                Elbistan Gençlik Merkezi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla anlamlı bir organizeye daha imza attı. 2 yıl önce elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden öğretmen Serhan Öztürk’ü mezarı başında ziyarete eden EGM üye öğrencileri dualarla yâd ettiler. İMKB Fen Lisesi EGM Üyesi öğrenciler bu düşünce ve davranışları ile takdir topladılar. Kabir ziyaretine Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir Dal, İMKB Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Mustafa Yalçınöz’de yer aldı ve meslektaşlarını öğretmenler gününde dualarla andılar.

                EGM Üye Öğrencileri ayrıca stajyerlik dönemini başarıyla tamamlayarak asaleti tasdik olan ve ant içen genç öğretmenleri tebrik ederek, karanfil sunumları ile öğretmenler gününü kutladılar.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI