Bugun...



EGM’nin Yardım Eli Yemen’e Uzanıyor

Elbistan Gençlik Merkezi’nden Yemen’e Yardım Kampanyası

facebook-paylas
Tarih: 19-12-2018 19:59

EGM’nin Yardım Eli Yemen’e Uzanıyor

Elbistan Gençlik Merkezi (EGM) tarafından yaklaşık 4 yıldır süren iç savaş ve siyasi istikrarsızlık nedeniyle kıtlık yaşanan Yemen’deki Müslümanların yaralarına merhem olmak amacıyla yardım kampanyası başlatıldı.

Elbistan Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz, kampanya çerçevesinde toplanan kuru gıda yardımlarının Kızılay aracılığı ile Yemen’e ulaştırılacağını söyledi. Yemen'de yıllardır süren iç savaş nedeniyle 22 milyon kişinin kıtlık nedeniyle hayatta kalma mücadelesi verdiğini belirten Elbistan Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz, kampanya hakkında şunları söyledi:

“Uzun süredir siyasi istikrarsızlığın ve iç karışıklığın hüküm sürdüğü Yemen’de açlık sonucu insanlar hayatını kaybediyor. Biz de bu insanlık dramına kayıtsız kalmayarak bir yardım kampanyası başlattık. Kampanyamız çerçevesinde makarna, nohut, fasulye, un ve mercimek gibi kuru gıdaları, Türk Kızılay’ı aracılığı ile Yemen’deki kardeşlerimize ulaştıracağız. Tarih boyunca mazlumların yanında olan milletimiz kuşkusuz Yemen'in çığlığına da sessiz kalmayacaktır.

Çocukların, hasta ve yaşlıların çok etkilendiği bir krizde elimizden geleni yapmayı planlıyoruz. Bunu bir insanlık vazifesi biliyoruz. Bu çerçevede kampanyaya destek olmak isteyen hemşerilerimiz ve hayırsever kardeşlerimiz kuru gıdalarını Elbistan Gençlik Merkezi’ne ulaştırabilirler. İnşallah, bu sayede Yemen’deki mazlumlara umut olabiliriz. Kampanyamıza destek verecek olan herkese şimdiden teşekkür ediyoruz.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI