Bugun...



Şehidimiz Fakirdendir!..

Şehit Evi Yürekleri Sızlattı

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:10

Şehidimiz Fakirdendir!..

Fırat Kalkanı Harekatı’nın 128. gününde terör örgütü IŞİD saldırısı sonucu şehit düşen Elbistanlı Uzman Onbaşı Ayhan Güzel’in baba evi, görenlerin yüreğini sızlattı. Kerpiç ve viraneyi andıran evde yaşayan şehit ailesi için evi görenler, “Bu vatan kahramanı için bu aileye bu ev reva görülmemeli” yorumunda bulundular.

Fırat Kalkanı Harekâtı’nın 128. gününde terör örgütü IŞİD saldırısı sonucu şehit düşen Elbistanlı Uzman Onbaşı Ayhan Güzel’in baba evinin durumu yoksulluğun fotoğrafını bir kez daha gözler önüne serdi. Cenaze töreni için Uzman Onbaşı Ayhan Güzel’in baba evini görenler daha önce şehit ailelerine yapılan ev yardımının bir an önce Güzel Ailesi içinde yapılması gerektiğini ifade ettiler.

Kerpiç ve virane durumdaki evin içler acısı halini gören binlerce vatandaş iç çekerek, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bölünmez bütünlüğü için hayatını kaybedenlere acıları dindirmese de ev yakışan bir ev sahibi yaparak küçük bir teselli sunulabileceği düşüncesini dile getirdiler.

Bakalım Şehit Uzman Onbaşı Ayhan Güzel’in baba evinin halini görenlerin bu duygularına kimler ne kadar zamanda sahip çıkacak. Bekleyip görelim. Gözü yaşlı şehit ailemize sahip çıkalım.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI