Bugun...



“Şeker Fabrikası Tekrar Kamuya Geçecek”

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Çabukel

facebook-paylas
Tarih: 13-06-2019 21:26

“Şeker Fabrikası Tekrar Kamuya Geçecek”

İYİ Parti Elbistan İlçe Başkanlığı Bayram Kutlamalarına Elbistan’ın ekonomik sorunları damgasını vurdu. İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel, özelleştirme ve satışın ekonomik olumsuzluklarına dikkat çekerek, “Elbistan Şeker Fabrikası tekrar kamuya geçecek” dedi.

İYİ Parti Elbistan İlçe Başkanlığı Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. İlçe Başkanlığındaki organizeye İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, Ankara Büyükşehir Belediyesi BELKO Ortaklar Kurulu Başkanı Eski Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Av. Kerim Yılmaz, Elbistan İlçe Başkanı Yemliha Özcan ve partililer katıldı.

Bayramlaşma programının açılış konuşmasını İYİ Parti Elbistan İlçe Başkanı Yemliha Özcan yaptı. Özcan, tüm hemşerilerinin, partililerin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Daha sonra söz alan İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel ise, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Ülkede en çok ihtiyaç duyulan şeylerin başında birlik ve beraberlik geldiğini belirten Çabukel, şunları söyledi:

“Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum. Bayramlar, küskünlük ve kırgınlıkların tamamlandığı ve insanların birbirine daha çok kaynaşmaya ihtiyacı olduğu bir dönemden geçiyoruz. Bu dönem, belki Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulduğu günden beri; son 4-5 yılı da katarsak insanların daha çok kaynaşmaya ihtiyacı olduğu bir dönem. Bu dönemde kaynaşmaktan başka çaremiz yok. Çünkü tek kurtuluş birlikte yaşamakta ve birlikte bir şeylere çabalamaktan geçiyor. Bu bayram hepimizin bayramı. İnşallah daha çok birlikte oluruz. Yoksa ayrı ayrı da bir şeyler yapabiliriz. Böyle yapılan şeyin de karşılığı olmaz. Biz bir bütün olarak büyüyüp, bir bütün olarak var olup ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ilelebet yaşaması adına birlikteliğimizi güçlendirerek devam ederiz.

Bu bayram inşallah birlikteliğimizin en güzel şekeri olsun. Gerçi Elbistan’da da şekerin tadı kaçtı. Biz, İYİ Parti olarak iktidara geldiğimizde özelleştirilen şeker fabrikasını tekrar kamuya geçireceğiz. Bunu da biz düzelteceğiz. Özel stratejik ürünlerimizin bulunduğu bölümleri kamuya kazandırıp çok daha iyi bir yönetim sergileyeceğiz inşallah.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI