Bugun...



Ekici Pideci Öztunç’u Ağırladı

Ünlü Pideci Abdullah Ekici Ülkücü Sanatçıya Evsahipliği Yaptı

facebook-paylas
Tarih: 31-10-2019 19:11

Ekici Pideci Öztunç’u Ağırladı

Ünlü Pideci Abdullah Ekici, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şölenlerine katılmak üzere geldiği Elbistan’da ülkücü sanatçı Osman Öztunç’a ev sahipliği yaparak işletmesinde ağırladı.

                Cumhuriyetin 96. kuruluş yıldönümünde Elbistan Ülkü Ocakları tarafından organize edilen Cumhuriyet Şölenine katılmak üzere Elbistan’da görkemli bir şölene imza atan ünlü sanatçı Osman Öztunç ve sanatçı arkadaşları, Ünlü Pideci Abdullah Ekici tarafından özel bir davetle Ekici Pideci Restaurantta ağırlandı.

                Cumhuriyet Şöleninde başarılı sahne performansı ile büyük beğeni toplayan Osman Öztunç’u işletmelerinde ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Ekici Pideci İşletme Sahibi Abdullah Ekici, duygu ve düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

                “Elbistan’a gelen ünlü sanatçıları işletmemizde ağırlamaya devam ediyoruz. Ünlü Sanatçı Osman Öztunç’u da Elbistan’da görmekten ve işletmemizde arkadaşları ile birlikte ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ekici Pideci Restaurant olarak misafir sanatçılarımızı ağırlamaya devam edeceğiz. Tercih ve anlayışlarından dolayı Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Kaya ile birlikte değerli sanatçı Osman Öztunç’a teşekkür ederiz.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI