Bugun...



Elbistan Barosunda Göz Kamaştıran Birliktelik

Baro Temsilci Adayları Seçim Öncesi Anlamlı Bir Dostluk ve Beraberlik Sergilediler

facebook-paylas
Tarih: 22-10-2018 20:41

Elbistan Barosunda Göz Kamaştıran Birliktelik

Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilciliği Seçimleri öncesinde, temsilci adayı avukatlar örnek ve anlamlı bir birliktelik sergileyerek, dayanışma içinde tüm meslektaşlarına özel davet verdiler. Alışılagelmiş programların aksine 3 adayın ortak organize ettiği davet, seçimlerin unutulmaz bir güzelliği olarak hafızalarda yer aldı.

Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilciliği adayları Av. İnan Kesen, Av. Cihat Yılmaz ve Av. Kürşat Gözümoğlu, düzenledikleri birlik ve beraberlik buluşmasında seçim öncesi güzel değerleri yansıtarak, saygın ve seçkin bir organizeye imza attılar.

Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilciliği adayları 19 Ekim Cuma günü yapılacak seçimler öncesinde birlik ve beraberlik buluşmasında tüm meslektaşları ile bir araya geldiler. Birlik ve beraberlik buluşmasında meslektaşları ile bir araya gelen Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilciliği adayları, birlik ve beraberlik vurgusunu bir kez daha ön planda sergilediler. Bu güzel görüntüler seçim sürecinin en anlamlı görüntüsü olarak büyük takdir kazandı.

Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilciliği adayları AV. İnan Kesen, Av. Cihat Yılmaz ve Kürşat Gözümoğlu, yaptıkları seçim öncesi değerlendirmelerde ortak duygularını şu sözlerle ifade ettiler:

 “Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğunun farkındayız. Baromuz yeni bir seçim dönemimde. Bizler de çalışmalarımızı yoğun bir şekilde yürütüyoruz. Bu kapsamda tüm adaylar olarak seçim öncesinde ortak bir birlik ve beraberlik davetinde bulunduk.

Elbistan’da görev yapan meslektaşlarımızla bir araya gelmeye, onların sorunlarını dinlemeye ve çözüm bulmaya çalıştık. Böyle mesleki birlik ve dayanışmayı seçim vesilesiyle de olsa bir yemek programında bir araya gelmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bizlerin davetlerini kırmayarak bizlerle bir arada olan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. 19 Ekim Cuma günü yapılacak seçimleri hangimiz kazanırsa kazanalım, birliktelik olursa yine baromuz kazanacaktır.”

 




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI