Bugun...



Elbistan Barosunda Mutlu Bir Günü

Genç Avukatlar Ant İçerek Mesleklerine İlk Adımlarını Attılar

facebook-paylas
Tarih: 04-10-2018 11:35

Elbistan Barosunda Mutlu Bir Günü

Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilciliği mutlu bir güne ev sahipliği yaptı. Gerçekleşen törenle ant içip cüppelerini giyen 7 avukat resmi göreve başlamanın gururunu yaşadılar. Kahramanmaraş Barosu Başkanı Av. Vahit Bağcı ve Elbistan Baro Temsilcisi Av. İnan Kesen, genç meslektaşlarının başarılar dilediler.

                 Elbistan’da stajını başarıyla tamamlayarak ruhsat almaya hak kazanan 7avukat, yemin edip cübbe giyerek avukatlık ruhsatnamesini Kahramanmaraş Baro Başkanı Av. Vahit Bağcı’dan aldı. Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilciliğinde gerçekleşen törende genç meslektaşlarına yönelik konuşma yapan Kahramanmaraş Baro Başkanı Av. Vahit Bağcı, yemin ederek avukatlık ruhsatnamesini alan meslektaşlarını tebrik etti.

Bağcı, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Genç meslektaşlarımızın Elbistan’da bu mesleği en iyi şekilde yapacakları kanaatindeyim. Bütün meslektaşlarımıza olduğu gibi, bugün ruhsatnamesini alan genç arkadaşlarımıza da haktan, hukuktan ve adaletten ayrılmamaları yönünde tavsiyelerde bulunuyoruz. Seçim dönemine girdik. Kahramanmaraş Barosu için 2 adayımız var. 2 meslektaşımıza da seçimler başarılar diliyoruz. Bu mutlu günde meslektaşlarımızı yalnız bırakmadığınız için meslektaşlarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”

Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilcisi Av. İnan Kesen’de ant içme, cüppe giyme ve genç töreni ile birlikte meslektaşlarının resmen göreve başlamalarının kendileri için büyük mutluluk ve gurur kaynağı olduğunu ifade ederek yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Elbistan’da adalet savunucuları arasına 7 genç arkadaşımız daha katıldı. Kendilerine hak ve hukukun sağlamasında büyük görevler düşecek olan meslektaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Başarılar temenni ediyorum. Ailelerini tebrik ediyor, yaşanan ve yaşatılan mutluluğun nice yıllar başarı içinde devam etmesini temenni ediyorum.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI