Bugun...



Elbistan Derde DEVA Arıyor

Elbistan DEVA Partisinden Elbistan Çıkarması

facebook-paylas
Tarih: 02-12-2021 21:22

Elbistan Derde DEVA Arıyor

DEVA Partisi Elbistan İlçe Başkanlığı tarafından organize ile kapsamlı ziyaretler ve çalışmalar gerçekleşti. Elbistan ziyaretlerine DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın ile üst düzey kurmaylar katıldı.

                DEVA Partisi Elbistan İlçe Başkanlığı, organize ettiği çalışmalar ile kapsamlı bir Elbistan ziyaretler serisi gerçekleştirdi. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teknoloji Politikaları Başkanı Burak Dalgın, Kahramanmaraş İl Başkanı İfan Karadutlu, Elbistan İlçe Başkanı Av. Muhammed Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının önde gelenleri ile görüşmeler gerçekleştirdi.

                Ziyaretlerin ilk durağında Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Paksoy’u ziyaret eden DEVA Partisi, Başkan Paksoy’a siyasi çalışmalar ve gündeme dair bilgiler aktardı. Türkiye’nin siyasi ve ekonomik konularında bilgi alışverişinde bulundu.

                Ziyaretin ikinci durağında ise DEVA Partisi, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Elbistan Şubesine ziyarette bulundular. Vakıf Başkanı Ali Rıza Cimikoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından sıcak ve samimi bir ortamda karşılanan DEVA Partisi ile gündeme dair çeşitli konular görüşüldü, bilgi alışverişinde bulunuldu.

                DEVA Partisinin kapsamlı Elbistan ziyaretlerini değerlendiren Elbistan İlçe Kurucu Başkanı Av. Muhammed Şahin, “DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcımız Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Politikaları Başkanı Burak Dalgın, Kahramanmaraş İl Başkanımız İrfan Karadutlu ve üst düzey yönetimini Elbistan İlçe Başkanlığımızda ağırladık. Birlikte Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası ile Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Cem Evini ziyarette bulunduk. Bizlere göstermiş oldukları İlgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederiz. Sayın Mustafa Paksoy ve Sayın Ali Rıza Cimikoğlu’na misafirperverlikleri için teşekkür ederiz” dedi.

 




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI