Bugun...



“Elbistan’ı Daha İleriye Taşıyacağız”

Kaymakam Demir Elbistan’daki Yatırımları ve Projeleri Değerlendirdi ve Önemine Dikkat Çekti

facebook-paylas
Tarih: 30-07-2019 17:09

“Elbistan’ı Daha İleriye Taşıyacağız”

Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, ilçedeki 10 aylık görev süresince kamu yatırımları ve hizmetleri noktasındaki önemli kazanım, proje ve yatırımlara yönelik kamuoyuna kapsamlı açıklamalarda bulundu. Kaymakam Demir, açıklamalarında, “Geleceği ve hedefleri olan Elbistan’ımızı daha ileriye taşıma noktasında gayretin içerisindeyiz” dedi.

Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, gazetecilerle bir araya gelerek Elbistan’da geçen 10 aylık hizmet dönemini değerlendirdi. Elbistan’ın her alanda çok büyük potansiyele sahip olduğunu özellikle vurgulayan Kaymakam Demir, ileriye dönük büyük projelerin artarak devam edeceğini ifade etti.

Elbistan’ın, bölgesinde önemli bir merkez olduğunu ve planlamaların da buna göre yapıldığını hatırlatan Kaymakam Demir, Elbistan Devlet Hastanesi’nin statüsünün il hastanesi seviyesine yükseltilmesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin ünit sayısının 25’ten 35’e çıkarılmasının, Anadolu Lisesi’nin sınavlı okul statüsüne kavuşmasının, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi bünyesinde Elbistan’a fakülte ve sağlık meslek yüksekokulu açılması yönündeki girişimlerin de bunun en büyük göstergeleri olduğuna dikkati çekti.

Elbistan’ın, sağlık ve eğitim başta olmak üzere birçok alandaki yatırım ve projelerin takibi noktasında üzerlerine düşenin en iyisini yapma gayreti içinde olduklarını anlatan Kaymakam Demir, kamuoyuna yaptığı değerlendirmelerde şunları söyledi:

“GELECEĞİ VE HEDEFLERİ OLAN ELBİSTAN’I DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

“Elbistan’da yapılan çalışmalar ve takip ettiğimiz işler noktasında görüş alışverişinde bulunduk. Kamuoyunu bilgilendirme görevimizin bir parçası olarak hem de yaptığımız çalışmalar noktasında hesap vermenin bir gereği olarak bu toplantıyı düzenledik. Elbistan’da göreve başlayalı 10 ay kadar oldu. Bu dönemde yaptığımız çalışmaları özetledik. Geleceği ve hedefleri olan Elbistan’ımızı daha ileriye taşıma noktasında gayretin içerisindeyiz. Bunun mücadelesinin içerisindeyiz. Sayın Bakanımız Mahir Ünal Bey’in destekleri ve himayesinde Elbistan’da önemli mesafeler almaya çalıştığımızı ifade etmek isterim.

“ELBİSTANLILAR HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK”

Elbistan, bölgesinde önemli bir merkez. Ekonomik anlamda, ticari anlamda, sağlık anlamında önemli bir yere sahip. Bu noktadaki çıtasını daha da ileriye taşımanın gayreti içerisindeyiz. Anadolu Lisesi’nin sınavlı okul olması, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin ünite sayısının arttırılması, Elbistan Devlet Hastanemizin A-II statüsüne yükseltilmesi, eğitim ve sağlıktaki diğer çalışmalarımız ile takip ettiğimiz diğer projelerle Elbistan’ımızı daha da ileriye taşıma gayreti içerisindeyiz. Vatandaşlarımızın bu noktada müsterih olması gerektiğini düşünüyorum. Biz Elbistan’la ilgili bütün konuları elimizden geldiğince takip ediyor ve netice almaya çalışıyoruz. Elbistanlı hemşerilerimizin her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünüyorum. Hayalleri ve geleceği olan önemli bir merkez halindeki Elbistan için üzerimize düşeni yaptığımızı belirtmek istiyorum.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI