Bugun...



ELBİSTAN’IN AĞASI EYÜP CEREN OLDU

İnşaat Sektörünün Güven Duyulan Markası CREN İnşaat’tan Ata Sporuna Tam Destek

facebook-paylas
Tarih: 26-09-2019 20:26

ELBİSTAN’IN AĞASI EYÜP CEREN OLDU

Elbistan ve bölgesinin inşaat sektöründe güven duyulan markası konumunda bulunan CREN İnşaattan, Ata Sporu Güreşe tam destek geldi. CREN İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Ceren, 2. Elbistan Uluslararası Şalvar Güreş Festivalinde Güreş Ağası seçilerek, takdir topladı.

                İnşaat Sektörünün yüz akı markası CREN İnşaat, Elbistan Kaymakamlığı, Elbistan Belediyesi ve Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ile ortaklaşa düzenlenen Elbistan 2. Uluslararası Şalvar Güreş Festivalinde Ata Spora katkıları ile gönüllerde adeta taht kurdu.

                Binlerce davetlinin katıldığı festivalin en çarpıcı ve heyecanlı bölümlerinden biri olan Güreş Ağalığı seçimlerinde diğer adaylarında haklı takdirini kazanarak bir numara olmaya hak eden CREN İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Ceren, Elbistan 2. Uluslararası Şalvar Güreş Festivalinin Güreş Ağası seçildi.

                Gerçekleşen güreş ağalığı açık artırmasında en yüksek rakamı ile kendisinden beklenilen cömertliği ortaya koyan Eyüp Ceren’in bu tutumu güreş alanının dolduran binlerce sporsever tarafından alkış ve takdirler karşılandı.

                Geçmiş dönemlerde başarılarla dolu Elbistan Spor Başkanlığı görevini üstlenen, siyasi duruşu, milletvekili aday adaylığı ve belediye başkanlığı aday adaylığı dönemlerinde Elbistan Halkının gönlünü kazanan ve şu anda inşaat sektöründe CREN İnşaat olarak güvenilir marka konumunda bulunan Eyüp Ceren, Elbistan 2. Uluslararası Şalvar Güreş Festivalinde Güreş Ağası seçilerek, halkı selamladı. Gösterilen sevgiye ve samimi ilgiye içtenlikle teşekkür etti




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI